ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! Η Mirranda Kerr έκανε photoshop!!! Γιατί κούκλα μου;;; (PHOTOS)

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! Η Mirranda Kerr έκανε photoshop!!! Γιατί κούκλα μου;;; (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

 

Μα πείτε μας. Είναι δυνατόν να είσαι η Miranda Kerr και να θεωρείς πως έχεις ατέλειες;

Να όμως, που η 30χρονη καλλονή, έχει ανασφάλειες με την εμφάνιση της, ωσάν κάθε «θνητή» γυναίκα.

Τι έκανε και έπεσαν οι fans της να τη «φάνε»; Ανέβασε στο Instagram της -το οποίο έχει σημειωτέον 2.600.000 followers-, μια φωτογραφία… «πειραγμένη».


Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η 30χρονη πρώην σύζυγος του Orlando Bloom, έχει «πειράξει» τη μέση της, ώστε να φαίνεται λεπτότερη.

Η φωτογραφία, είναι από την περίοδο που η Miranda Kerr πρωτοστατούσε στις πασαρέλες ως μοντέλο της «Victoria’s Secret».


Συγκεκριμένα, είναι από το περσινό ετήσιο show (2012) του οίκου, με την καλλονή να στέκεται ανάμεσα στην Alessandra Ambrosio και την Doutzen Kroes.

Είδαν λοιπόν οι followers της Miranda την «πειραγμένη» και πολύ λεπτή τη μέση της, τη σύγκριναν με την κανονική φωτογραφία και δεν της την «χάρισαν», κατηγορώντας την πως έκανε photoshop στον εαυτό της.


Μάλιστα ένας follower της που την «παρακολουθεί» συνέχεια, τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλονή κάνει photoshop στον εαυτό της, αλλά αποτελεί πάγια τακτική της τον τελευταίο χρόνο!

Προς το παρόν πάντως, ούτε η Miranda Kerr αλλά ούτε και ο εκπρόσωπος της έχουν απαντήσει στις «κατηγορίες».

star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOSSIP ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου