ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Σασμός Spoiler: «Ο Μαθιός τον σκότωσε…» – Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο

Σασμός Spoiler: «Ο Μαθιός τον σκότωσε…» – Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

ΣασμόςΣτο αποψινό 11/5 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, η Μαρίνα παίρνει την σημαντική απόφαση να φύγει από το σπίτι της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Από την άλλη η Αργυρώ παλεύει με τα συναισθήματα της, όπως και ο Αστέρης. Παράλληλα, μία από τις “ηρωίδες” του Σασμού ανακαλύπτει πως είναι έγκυος.

Οι σημερινές 11/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 131

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της.

Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. «Καλά θα κάνεις, μαμά. Να φύγεις από εδώ και να κοιτάξεις στο εξής τη ζωή σου. Σου χρωστά ο θεός ευτυχία και με τον Αντώνη σίγουρα θα τη βρεις. Μην αγχώνεσαι για εμάς και τον Πετράκη. Και αν κάποια στιγμή θέλω τη βοήθειά σου, θα έρχομαι σε σένα, δεν πας άλλωστε και στην άλλη άκρη του κόσμου, έτσι δεν είναι;», την ενθαρρύνει η Αργυρώ και τη γεμίζει χαρά για την απόφαση που έχει πάρει. Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 132

Η Μαρίνα θα δώσει τη λύση στο αδιέξοδο, με μία πρόταση κοινής αποδοχής. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη.

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου