ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

«Ήταν πρώτη φορά στα 29 μου όταν…» – Χιλιάδες αντιδράσεις με τις φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη

«Ήταν πρώτη φορά στα 29 μου όταν…» – Χιλιάδες αντιδράσεις με τις φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Σία Κοσιώνη είναι ένα από τα πρόσωπα της ημέρας, καθώς πρόκειται να παραστεί σήμερα (10/5) στο debate των πολιτικών αρχηγών, κάτι που φυσικά όχι μόνο δε συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά αντιθέτως είναι μια από τις έμπειρες της διαδικασίας.

Η παρουσιάστρια, που θα εκπροσωπήσει τον ΣΚΑΪ στο debate, λίγες ώρες πριν τη διαδικασία αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της στα τέσσερα προηγούμενα debate που συμμετείχε, και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Πρώτη φορά βρέθηκα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ το 2009 σε ηλικία μόλις 29 ετών. Λίγο μεγαλύτερη και αρκετά εμπειρότερη ετοιμάζομαι για ένα ακόμη! Με την ίδια όρεξη και τον ίδιο σεβασμό στους πολίτες που σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και ζητούν απαντήσεις» έγραψε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη.

Άγριο κράξιμο στη Σία Κοσιώνη: To Twitter τη «γλεντάει» – «Κάνει το παιδί φυσικό αερόσακο, σε άλλη χώρα θα είχε συλληφθεί…»

Άγριο κράξιμο έχει φάει η Σία Κοσιώνη στο Twitter, με τους χρήστες να τη «γλεντάνε» με τα σχόλια εναντίον της. Ο λόγος φυσικά για την εικόνα της ίδιας και του γιου της πάνω σε μηχανάκι στο κέντρο της Αθήνας. «Κάνει το παιδί φυσικό αερόσακο, σε άλλη χώρα θα είχε συλληφθεί…» ήταν μερικά από όσα γράφτηκαν.

Οι χρήστες επιτέθηκαν στη γνωστή παρουσιάστρια, καθώς θεώρησαν ιδιαίτερα επικίνδυνο το ότι έβαλε το γιο της να κάτσει μπροστά στο μηχανάκι όρθιος. Αν και οι δύο φοράνε κράνος, είναι πολύ επίφοβο να τραυματιστούν σε κάποιο ατύχημα, ειδικά το παιδί με τη θέση που έχει.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου