Survivor All Star: Δεν τους άφησε σε χλωρό κλαρί ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – Τα «καρφιά» σε Αφροδίτη Σκαφίδα και Μάριο Πρίαμο (video)

«Από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι...»
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την κόντρα του με τον Ηλία Γκότση αλλά και για τον πραγματικό λόγο αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδόπουλου για τον Σπύρο Μαρτίκα.
«Έχω έρθει εδώ να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Έχω δει ελάχιστα πράγματα. Με έχουν ενημερώσει όμως οι δικοί μου άνθρωποι… Μέσα σε αυτό το παιχνίδι κάνουμε ό,τι μας συμφέρει μόνο γι΄αυτό εγώ μίλαγα μόνο για συμφέροντα όλη την ώρα. Με τον Ηλία Γκότση δημιουργήθηκε μια διαμάχη. Εξ αρχής, όταν πήγα στο παιχνίδι ήταν η περίοδος που έγινε όλο αυτό με την Κατερίνα Δαλάκα που ήμασταν μαζί την πρώτη φορά στο παιχνίδι και είχαμε περάσει πολύ ωραία, θέλανε να πέσουν όλοι πάνω σου να σε φάνε.
Δεν τα έλεγαν όμως μπροστά σου. Εγώ για παράδειγμα με το που μπήκα, μου έλεγαν, “παιχταρά μου Παναγιώτη, ξέρουμε ότι είσαι καλός παίκτης, πιστεύουμε σε εσένα” και με το που γύρναγα έλεγαν, ¨τι να τον κάνουμε τώρα, τι μας τον έφεραν, είναι φίλος της Κατερίνας και τώρα που έφυγε θα έχει τη στήριξή της”. Από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν μόνο προσωπικό» είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.
Σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε επαφή με τηλέφωνο. Δεν είχε επικοινωνία. Οι παίκτες απείλησαν ότι αν δε φύγουν τα δυο κορίτσια, η Ασημίνα είχε φύγει ενώ η Κατερίνα είχε γυρίσει στα πρόχειρα καταλύματα, μετά εκεί δυο άνθρωποι πήραν το κινητό του Local και δείξανε ότι υπάρχει ένα μήνυμα για φαγητό, οι δυο άνθρωποι ήταν η Αφροδίτη με τον Μάριο. Η Κατερίνα απλώς κάπνισε».
Τρελά ερωτευμένοι Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας μετά το Survivor All Star – Τρυφερά ενσταντανέ στη Σαντορίνη
Η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor All Star, ωστόσο… καθόλου δε σκάει για αυτό, αφού είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Πύρρο Δήμα.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται φωτογραφίες με τον σύντροφό της, παρότι έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλό προφίλ για τη σχέση τους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αφού η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποβλήθηκε λίγο πριν τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν κάνει στη Σαντορίνη, με την αφιέρωσή της να δείχνει το πόσο ερωτευμένη είναι. «Στην αγκαλιά σου, είμαι ακριβώς εκεί που θέλω», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα σχόλια έπεσαν βροχή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.