Παράδεισος των κυριών (7/4): Ξεσπά ο Πάρης – «Ποτέ δεν με έκανες να νιώσω παιδί σου!»

Άλλη μια μέρα σήμερα Παρασκευή (7/4) και η αγαπημένη δραμάτική σειρά του ALPHA, «Παράδεισος των κυριών» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο δυναμικό επεισόδιο. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες (6/4) η σειρά.
Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (7/4) στον Παράδεισο των Κυριών
Επεισόδιο 114
Ο Χριστόφορος κινδυνεύει να χάσει την αγάπη και την εκτίμηση της Αμαλίας, ενώ εκείνη νιώθει προδομένη από όλους. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος λέει ένα ψέμα στη Μιράντα για να συναντήσει την Αμαλία και ο Αποστόλης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο μεγάλο κακό έχει κάνει στον γιο του, καθώς σε ένα ξέσπασμά του ο Πάρης τού λέει: «Ποτέ δεν με αγάπησες. Ποτέ δεν με έκανες να νιώσω παιδί σου». Παράλληλα και η Γεωργία βάζει στη θέση του τον Αγη: «Δεν σε έχω ανάγκη, θα γεννήσω το παιδί μου, είτε μόνη μου είτε με κάποιον άλλον», του ξεκαθαρίζει κι εκείνος για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο άσχημα απέναντί της και καταρρακωμένος βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της Ματούλας.
Στο μεταξύ ο Χρηστίδης δείχνει αποφασισμένος να καταστρέψει τη Βικτώρια, ενώ εκείνη οργανώνει το σχέδιο που θα τη βοηθήσει να απαλλαγεί οριστικά από τον Ζήση. Ο Χρηστίδης μπαίνει κρυφά στο σπίτι των Μπουραντάδων, ενώ η Βικτώρια που παρίστανε τη χτυπημένη, εμφανίζεται χωρίς το μακιγιάζ που είχε κάνει και ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι για άλλη μια φορά τον κορόιδεψε: «Γιατί τόσα ψέματα, Βικτώρια;», τη ρωτάει.
Ο παράδεισος των κυριών: Μία πρόταση γάμου πέφτει σαν «βόμβα»
Ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Μάρκο κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια που έχει για τον «Παράδεισο», εκείνος όμως διαφωνεί με τον τρόπο που θέλει να τα πετύχει: «Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα και θα μας βάλει σε πολλά έξοδα», του τονίζει.
Την ίδια ώρα η Αμαλία με τη Μιράντα προσπαθούν να επιβληθούν η μια στην άλλη, με αφορμή το καλό του μαγαζιού, ενώ η Φωφώ βρίσκεται μπροστά σε δίλημμα για το αν πρέπει να καταγγείλει τον άντρα της για μοιχεία ή να κάνει πίσω, για το καλό της οικογένειάς της.
Ο Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με καινούρια δεδομένα που αφορούν τον πατέρα του, καθώς ανακαλύπτει τα πλαστά έγγραφα για τα ακίνητα και αποφασίζει να βρει όλη την αλήθεια πίσω από αυτά και γενικότερα για ό,τι έχει κάνει πίσω από την πλάτη τη δική του και της μητέρας του.
Παράλληλα, η Πίπιτσα πεπεισμένη ότι αυτή γνωρίζει το καλύτερο για τη Γεωργία, κάνει τα πάντα για να την αποκαταστήσει με τον γαμπρό που της βρήκε. Μάλιστα ετοιμάζει τραπέζι για τον γαμπρό, φέρνοντας την κόρη της στην απελπισία. Ωστόσο η Γεωργία έχει άλλα σχέδια για τον εαυτό της.
Η κοπέλα πηγαίνει και βρίσκει τον Πάρη: «Μου είχατε πει ότι θα είστε δίπλα μου και θα με βοηθήσετε σε ό,τι χρειαστεί. Θέλω τη βοήθειά σας. Θέλω να παντρευτούμε. Να κάνουμε έναν λευκό γάμο, μόνο και μόνο για να γεννήσω το παιδί μου και μετά θα είστε ελεύθερος», του προτείνει. Ο Πάρης τα χάνει με την πρόταση της Γεωργίας και αρνείται: «Δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό. Θα καταστρέψετε τη ζωή σας. Αυτό έκανα κι εγώ με την Αμαλία και βλέπετε τώρα. Εξάλλου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Αμαλία. Γεωργία, πρέπει να βρεις τον τρόπο να συνεχίσεις τη ζωή σου», είναι τα λόγια του.
Ο Χριστόφορος πιέζει τον Αγη να δεχτεί τη Γεωργία και το παιδί. Η Βικτώρια δεν το βάζει κάτω και για μια ακόμα φορά στέλνει να σκοτώσουν τον Χρηστίδη.






0 ΣΧΟΛΙΑ