Μαύρο Ρόδο: Αναταραχή στην Γερακιανή – Μαθαίνεται ότι…

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/4) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Μια απόπειρα αυτοκτονίας πρόκειται να αναστατώσει τους πάντες αλλά κυρίως την Ελισάβετ που από τότε που γνώρισε τον Πέτρο η ζωή της δεν έχει μείνει ήρεμη ούτε για μια ημέρα κυρίως όσον αφορά τον Γεράσιμο που προσπαθεί διαρκώς να τους δημιουργεί εμπόδια.
Οι αποψινές συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» (4/4)
Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ευτυχία και ο Μανόλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του. Η Θάλεια με τη βοήθεια του Θάνου ετοιμάζει μία έκπληξη για το βράδυ.
Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι γνωρίζει για τις κρυφές καταθέσεις του και η Κασσιανή πιέζει τη Φιλαρέτη να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση. Ποια έκπληξη επιφυλάσσει ο Παράσχος στον Βίκο; Θα καταφέρουν ο Θέμης και η Αλεξία να σώσουν τον Γεράσιμο;
Θα καταφέρουν να σώσουν τον Γεράσιμο; Η θα πεθάνει;
Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο δίδυμος αδερφός του Μιχάλη Αρτεμισιάδη από το Μαύρο ρόδο
Η νέα σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο είναι από πρώτα σίριαλ στις προτιμήσεις του κόσμου, αφού τόσο η πλοκή όσο και οι ηθοποιοί, που απαρτίζουν το καστ είναι πολύ ταλαντούχοι.
Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν, βλέπουμε και τον φίλο του Πέτρου, τον Παναγιώτη, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης. Αυτό που δεν ξέραμε και είναι ωστόσο γεγονός είναι πως ο ηθοποιός έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Γιάννη, ο οποίος είναι και εκείνος ηθοποιός και μάλιστα τον έχουμε δει στο Ελλάδα έχεις ταλέντο… διαβάστε τη συνέχεια στο tv24.gr.






0 ΣΧΟΛΙΑ