ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor All Star: Πέμπτο παιδί για τον Γιώργο Λιανό; Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Survivor All Star: Πέμπτο παιδί για τον Γιώργο Λιανό; Η αποκάλυψη του παρουσιαστή
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, και την κόρη τους, να βρίσκονται μαζί του.

Μάλιστα, το Πάσχα θα πάνε και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του από την πρώην σύζυγό του. «Η μικρή, η Βαλέρια και η γυναίκα μου, η Κωνσταντίνα, θα έρθουν. Τα άλλα τρία παιδιά, επειδή έχουν το σχολείο, αναγκαστικά μένουν εδώ και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στις γιορτές να κατέβουν για όσο το δυνατόν, περισσότερο μπορούν», εξομολογήθηκε.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, βλέποντας την μια πρόταση να διαδέχεται την άλλη, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τα τέσσερα παιδιά του και το ενδεχόμενο… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου