Η Χάρις Αλεξίου σκάει μπάφο στην αυλή της και το Twitter…τρελαίνεται με το Maestro

Το Μaestro συνεχίζει να σαρώνει και να γίνεται viral σε κάθε προβολή του στα social media, με τη Χαρούλα Αλεξίου να δίνει…ρέστα σε κάθε επεισόδιο.
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου έκλεψε πάλι την παράσταση με τη σκηνή που τη δείχνει να καπνίζει μπάφο στα σκαλοπάτια του σπιτιού και να μη μπορεί να βρει την ησυχία που θέλει.
Τα tweets που αποθέωναν την μεγάλη μας ερμηνεύτρια ήταν… άπειρα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Χαρούλας Αλεξίου.
Πάρτε μια γεύση:
Maestro: Αποθέωση για τη Χαρούλα Αλεξίου – Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter
Πλάνταξε το Twitter στο αποψινό επεισόδιο του Maestro (3/11) με τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου να μας βάζει τα…γυαλιά και να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Την ίδια ώρα η φαντασία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οργίασε και είδαμε την πολυπόθητη ερωτική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου.
Μπορεί να διέπρεψε στο τραγούδι για χρόνια, ωστόσο, όπως φαίνεται, είναι το ίδιο ταλαντούχα και αξιοπρεπής και στην προσπάθεια της να ασχοληθεί με την υποκριτική.
Μάλιστα οι χρήστες του Twitter είπαν τα καλύτερα για την ερμηνεία της, η οποία τους «λύγισε» αναφορικά με τον μεγάλο της έρωτα, ο οποίος δεν είχε την ευτυχή κατάληξη που θα ήθελε και η ίδια.
Το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί με αγωνία τη σειρά του Mega, τόνισε πως η γνωστή ερμηνεύτρια είναι αποκάλυψη στο ρόλο της, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα, καθώς ο μόνος άντρας που αγάπησε στη ζωή της έφυγε από τη ζωή στα χέρια της.
Στο ίδιο μοτίβο, το ταλέντο της αναδείχθηκε και σε μια κρίσιμη στιγμή του εγγονού της, ο οποίος αποκάλυψε στο οικογενειακό τραπέζι πως είναι ομοφυλόφιλος. Τότε η αντίδρασή της ήταν να πει το εξής: «Έναν λόγο ακόμα να είμαι περήφανη».






0 ΣΧΟΛΙΑ