ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Χάος στη «Γη της Ελιάς»: Οι δύο πρωταγωνιστές που έρχονται στα χέρια!

Χάος στη «Γη της Ελιάς»: Οι δύο πρωταγωνιστές που έρχονται στα χέρια!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Κανονικός… χαμός θα επικρατήσει στη «Γη της Ελιάς», με τον χειρότερο εφιάλτη να έρχεται για τους Βρεττάκους και δύο πρωταγωνιστές να έρχονται στα χέρια.

Ο Σωκράτης, αφού έχει κάνει κρυφά τεστ DNA για τη μικρή Αγγελική, συνεχίζει την έρευνά του προκειμένου να έχει όλα τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να αποδείξει ότι το παιδί είναι δικό του και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το παιδί στα χέρια των Βρεττάκων.

Έτσι ζητά βοήθεια από έναν ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής: «Θέλω να μάθεις πώς πήρε αυτή η γυναίκα το παιδί και τι έχει γίνει ώστε το παιδί να βρεθεί στα χέρια της οικογένειας Βρεττάκου», του λέει.

Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη: «Τι το πέρασες εδώ μέσα και φέρνεις τον γκόμενό σου; Εδώ είναι δουλειά, εργάζεσαι, το έχεις καταλάβει;», της τονίζει με πολύ άσχημο τρόπο. Τα αίματα ανάβουν και… Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου