ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια των Στεφανέων – Η αποκάλυψη που θα σοκάρει

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια των Στεφανέων – Η αποκάλυψη που θα σοκάρει
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συγκλονιστική αναμένεται να είναι η συνέχεια στην καθημερινή σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια του Twitter για την συμπεριφορά της Μυρτάλης.

Οι αποψινές (18/10) εξελίξεις

Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία. Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί.

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

Spoiler – Η Γη της Ελιάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βασιλική

Σαν να μην έφταναν τα βάσανα που πέρασε η οικογένεια Στεφανέα στη Γη της Ελιάς από τη δράση της Κατερίνας, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να ταράξει τον Φίλιππο και τη Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το αγαπημένο ζευγάρι, έχοντας ξεπεράσει πλέον τα όσα έγιναν με την φίλη της Στέλλας, προσπαθεί να βρει… διαβάστε περισσότερα στο tv24.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου