Πρόωρο αντίο στον ΣΚΑΙ – Αποχωρεί νωρίτερα ο Δημήτρης Καμπουράκης

Την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου 23/7 αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «ΣΚ Παρέα». Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξήγησε πως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεις αποχώρησε μία ημέρα νωρίτερα από το πρόγραμμα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό θα είναι το νέο του επαγγελματικό σπίτι.
Το αντίο του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ
«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη, είπε στον Δημήτρη Καμπουράκη: «Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».






0 ΣΧΟΛΙΑ