Survivor 5: Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα και εκείνη σπάραξε στο κλάμα (video)

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται φυσικά στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα, η οποία κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.
Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και την βιντεοσκοπεί και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους συντρόφους των 3 φιναλίστ, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι για την Ασημίνα.
Μάλιστα, δεν δίστασε να της τραγουδήσει και το νέο του κομμάτι “Σ’ αγαπάω απλά”, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνησή της.
Η στιγμή που ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στην Ασημίνα
Survivor 5: “Πλάνταξαν” στο κλάμα Μαίη και Ασημίνα όταν αντίκρυσαν τις οικογένειές τους (video)
Ο αποψινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 ξεκίνησε πριν από λίγο και σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιοι προκρίνονται στον μεγάλο τελικό. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε το κοινό και τους παίκτες και φυσικά αμέσως μετά τους 4 φιναλίστ.
Αφού όλοι πρώτα είπαν δύο λόγια, έπειτα προβλήθηκαν δύο βίντεο με την πρώτη συνάντηση της Μαίης και της Ασημίνας με τις οικογένειές τους μετά από 6 σχεδόν μήνες.
Όπως ήταν λογικό και τα δύο κορίτσια “σπάραξαν” στο κλάμα.
Η συνάντηση της Μαίης και της Ασημίνας με τις οικογένειές τους






0 ΣΧΟΛΙΑ