ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 5: «Ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου, ήταν φρικαλέο, πνιγόμουν» – Ξύπνησαν μνήμες κακοποίησης στην Κάτια Ταραμπάνκο (Video)

Survivor 5: «Ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου, ήταν φρικαλέο, πνιγόμουν» – Ξύπνησαν μνήμες κακοποίησης στην Κάτια Ταραμπάνκο (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το συμβούλιο της Δευτέρας στο Survivor 5 άφησε τους Διάσημους άνω κάτω με τον Τάκη να έχει αναστατώσει ιδιαίτερα την Κάτια Ταραμπάνκο και τη Βρισηίδα.

Η Βρισηίδα ένιωσε την οργή του Τάκη όταν εκείνος έγινε έξω φρενών καθώς όπως είπε η παίκτρια τη χτύπαγε πάνω στα νεύρα του. Ενώ, μια βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει καθώς παίκτης από το Survivor 2 ξαναμπαίνει στο Survivor 5;




Η Κάτια από την άλλη ήταν κυριολεκτικά φρικαρισμένη μετά το Συμβούλιο περιγράφοντας τη συμπεριφορά του Τάκη. Όπως εξήγησε της ξύπνησε μνήμες από άσχημες, κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει ζήσεις.

«Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα για να την προστατέψω. Ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου, ήταν φρικαλέο, πνιγόμουν. Είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό» είπε χαρακτηριστικά.




Ο Τάκης από την άλλη δήλωσε ότι του έρχεται… «εμετίλα» και αποφάσισε να πάρει τον ρόλο του σπιούνου στη Ναυσικά αναφέροντάς της τι λένε τα άλλα κορίτσια για εκείνην χαρτί και καλαμάρι.

«Είμαι έξαλλη γιατί όλο αυτό το στόρι προέκυψε ουσιαστικά γιατί τα κορίτσια πήγαν να εκθέσουν τον Τάκη και εκείνος τις έκαψε. Μετά μου ορκίζονταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ. Από την αντίδραση του Τάκη κατάλαβα ότι αυτή τη φορά λέει αλήθεια» είπε στο κιου.

Ο Τάκης «κάρφωσε» την Ευρυδίκη, την Κάτια και τη Βρισηίδα πως είπαν «να διώξουμε τη Ναυσικά και το παρεάκι της».




 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου