ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 5: Πυρ και μανία η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη…»

Survivor 5: Πυρ και μανία η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, η κόντρα μεταξύ Ασημίνας Χατζηανδρέου και Γιώργου Κατσαούνη, καθώς ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς ανάμεσά τους, με αφορμή τον τελευταίο αγώνα flag race που έπαιξαν μαζί και έχασαν.

Παράλληλα, παρελθόν από το Survivor 5 είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει ο Γιώργος Κατσαούνης, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr.

Στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5, η παίκτρια των μαχητών θέλησε να απευθυνθεί στην κάμερα για να μιλήσει για το που την βρίσκει η επόμενη μέρα αλλά και για το αν την έχει επηρεάσει το γεγονός.

Λίγο αργότερα, οι Διάσημοι σχολιάζοντας τον καβγά των αντιπάλων τους είπαν πως θεωρούν ότι είναι πολύ παιδικός και σίγουρα, σύντομα, θα ξαναγίνουν φίλοι όπως και πριν.

Η επόμενη μέρα στην καλύβα μετά τον τσακωμό Ασημίνας Κατσαούνη στο Survivor 5

«Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την συμπεριφορά του συμπαίκτη της.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου