ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Χαμός στο Open με την Πόπη Τσαπανίδου – Έξαλλη η παρουσιάστρια

Χαμός στο Open με την Πόπη Τσαπανίδου – Έξαλλη η παρουσιάστρια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

“Για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε και είπα να το υπερασπιστώ”, ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια, που δεν άντεξε άλλο!

Απηύδησε και η παρουσιάστρια τι να κάνει πια, τη μία δεν ήξεραν το όνομα της, την άλλη την έλεγε «Τσοπανίδου», στο τέλος του είπε: «Είναι Τσαπανίδου επειδή για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε στη ζωή λέω να τo προασπιστώ!».

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου και τον αντιναύαρχο ε.α. Ιωάννη Εγκολφόπουλο ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτε να θυμηθεί ή να μάθει το όνομά της στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Open. Πάντως η ανκοργούμαν το αντιμετώπισε με χιούμορ. 

Κάνεις πλάκα: Με αυτό τον πασίγνωστο δημοσιογράφο είχε σχέση για 8 χρόνια η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπαθεί να μην προβάλλει ιδιαίτερα την προσωπική της ζωή, αν και η ίδια έχει περάσει τις δικές της περιπέτειες, μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα των τριών κοριτσιών της, Ευτύχη Μανωλαράκη, από ηλεκτροπληξία.

Μία από τις σχέσεις της, μάλιστα, ήταν με κορυφαίο δημοσιογράφο για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για τον Κώστα Βαξεβάνη, με τους δύο να έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα.

Το ζευγάρι στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της σχέσης τους, κάτι που στην αρχή ήταν εύκολο καθώς τότε η Πόπη Τσαπανίδου ήταν μια απλή ρεπόρτερ του Mega. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρεθει και μάλιστα είχαν φτιάξει μαζί ένα σπίτι στην Άνοιξη και όλα έδειχναν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά χώρισαν. Η εφημερίδα «News» έκανε αφιέρωμα στην ζωή του δημοσιογράφου και στην οχτάχρονη σχέση του με την παρουσιάστρια.

Το σχόλιο του Βαξεβάνη για τη σχέση με την Τσαπανίδου

«Από το 2000 η Αθήνα είναι για μένα μια μακρινή νυχτερινή θέα απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Μετακόμισα στην Άνοιξη, σ’ ένα σπίτι από πέτρα και ξύλο. Μετακόμισα από έρωτα. Μερικές φορές νομίζω πως υπάρχω λόγω έρωτος – πώς αλλιώς θα υπήρχα; Ένα σπίτι με κήπο, σκυλιά, μποστάνι. Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν..», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος.

Ο χωρισμός τους δεν ήταν κοινή απόφαση και για κάποιο διάστημα οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός και σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις, με την Τσαπανίδου να μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βόρεια προάστια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου