Το μεγάλο ΟΧΙ του Κανάκη στην Κλέλια!!! Ποιο ήταν το βέτο που έθεσε;;;

Η πρόκληση ήταν μεγάλη. Εκείνη το σκεφτόταν πάρα πολύ σοβαρά. Όμως το βέτο του αγαπημένου της άλλαξε όλη την κατάσταση κι εκείνη έκανε πίσω.
Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Το όνομα της Κλέλιας Ρένεση ήταν ένα από τα πρώτα που έπαιξαν πάρα πολύ δυνατά για να γίνει μέλος της ομάδας του πρωινού του MEGA μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα η φημολογία εντάθηκε μετά τη συμφωνία του Μεγάλου Καναλιού με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Κλέλια έπαιζε σχεδόν μόνη της για λίγες ημέρες και θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για το μαγκαζίνο, είχε άλλωστε το πακέτο για τη θέση.
Είναι ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης, πανέμορφη, που κάνει μεγάλο «γκελ» στον κόσμο. Έχει άποψη και ξέρει πώς να την τεκμηριώσει κι έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνες που θέλουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν φοβούνται το ρίσκο.
Όλοι, λοιπόν θεωρούσαν, ότι θα έλεγε το «ναι» στην πρόκληση που ανοιγόταν μπροστά της, αλλά έπεσαν έξω. Η Κλέλια αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε και ο λόγος ήταν σοβαρός. Μάλιστα έχει και… ονοματεπώνυμο: Αντώνης Κανάκης.
Η πανέμορφη ηθοποιός εδώ και έξι μήνες είναι ζευγάρι με τον Mr Ράδιο Αρβύλα και οι κακές γλώσσες λένε ότι ο τελευταίος έθεσε βέτο για τη συμμετοχή της αγαπημένης του στο πρωινό. Οι δυο τους έβαλαν κάτω τα πράγματα και είδαν ότι είναι καλύτερο να μην αναλάβει η Κλέλια χρέη παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του MEGA. Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 εδώ και χρόνια, έχει συνδέσει το όνομά του με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ είναι γνωστή σε όλους η στενή φιλία του με τον Γιάννη Λάτσιο.
Η Κλέλια άκουσε με προσοχή το σύντροφό της που γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση. Κατάλαβε ότι αν έλεγε το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε και πήγαινε στο πρωινό του MEGA -ειδικά μετά το ψυχροπολεμικό κλίμα που υπάρχει με τις μεταγραφές των Λιάγκα-Σκορδά και Κωστόπουλου- θα έβλαπτε τον αγαπημένο της. Μπορεί να θέλουν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά από τη στιγμή που έγινε γνωστός, οποιαδήποτε κίνηση της Κλέλιας θα συνδεόταν καλώς ή κακώς με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή.
Μάλιστα από τη στιγμή που ο τελευταίος είναι από τους θεμέλιους λίθους του προγράμματος του ΑΝΤ1, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τη φημολογία που θα προέκυπτε από μια ενδεχόμενη συμμετοχή της συντρόφου του στο πρωινό του καναλιού της Μεσογειων. «Σκέψου τι έχουν να πουν για μας» της είπε χαρακτηριστικά. Επίσης ο Mr Ράδιο Αρβύλα είναι αδελφικός φίλος με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού Γιάννη Λάτσιο και δεν επιθυμούσε να ακουστεί οτιδήποτε κακό και για τον κολλητό του.
Σταθμίζοντας όλα όσα της είπε ο Αντώνης, η Κλέλια αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε, αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να έρθει σε κόντρα με τον αγαπημένο της.






0 ΣΧΟΛΙΑ