Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία μαθαίνει γιατί την παράτησε ο Στάθης πριν 25 χρόνια

Καταιγιστικές εξελίξεις!

9 Σεπτεμβρίου 2021 07:19
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία μαθαίνει γιατί την παράτησε ο Στάθης πριν 25 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοταχώς για το δέκατο και το εντέκατο επεισόδιο της Γης της Ελιάς οδεύουμε απόψε, Πέμπτη 9/9.

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Η Μυρτάλη τού εξομολογείται όλα τα περιστατικά και τις επιθέσεις που δέχτηκε και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο πατρικό του σπίτι, γεγονός που εξοργίζει την Αρετή.

Ωστόσο, στο πλευρό των παιδιών βρίσκεται πάντα ο Στάθης. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πηγαίνει βόλτα με την Άννα και της εκφράζει τη γοητεία που ασκεί πάνω του. Η Άννα, πιο ντροπαλή και μαζεμένη, θα περιορίσει αυτή τη συνάντηση σε ένα και μοναδικό φιλί.

γη της ελιάς spoiler

Κι άλλα κρατάει κρυφά η Αθηνά

Παράλληλα, η Αθηνά φεύγει για την Αθήνα, λέγοντας στον Δημήτρη ότι πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, ενώ στην πραγματικότητα πηγαίνει να συναντήσει τη μητέρα της, της οποίας την ύπαρξη κρατάει κρυφή απ΄ όλους. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι η Μυρτάλη ψάχνει για δουλειά και της προτείνει να δουλέψει στους δικούς τους ελαιώνες, αλλά εκείνη αρνείται.

Επίσης, ο Ισίδωρος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ιουλία τον πραγματικό λόγο για τον οποίο την παράτησε ο Στάθης, 25 χρόνια πριν.

Η συνέχεια είναι συναρπαστική.

Η Αρετή, αποσκοπώντας να χωρίσει το ζευγάρι, σπεύδει να πει στον Στέφανο για το σκηνικό που είδε έξω από το νοσοκομείο, με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη.

Η εμπιστοσύνη του Στέφανου, για μια στιγμή, κλονίζεται, αλλά οι εξηγήσεις που θα του δώσει η Μυρτάλη τον καθησυχάζουν. Έτσι, η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του.

Αντιρρήσεις, ωστόσο, γι΄ αυτό δεν έχει μόνο η Αρετή αλλά και ο Ισίδωρος, που εξοργίζεται με αυτή την απόφαση της ανιψιάς του, αφού πιστεύει πως θίγεται η τιμή του και η υπόληψη της οικογένειάς του, στη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος ξεκινά τις διαδικασίες για την αγωγή που θα υποβάλει, προκειμένου να προσβάλει την διαθήκη του Ιπποκράτη Βρεττάκου.

Μυστικά και πάθη

Ο Μάνος, από την πλευρά του, δίνει κάποιες εξηγήσεις στη Μαρίνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποφάσισε να παντρευτεί τη Στέλλα, αλλά η Μαρίνα δεν πείθεται.

Η Βασιλική μπλέκεται σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με τον Φίλιππο, ενώ η Αθηνά εξομολογείται στη μητέρα της το μυστικό που τη βαραίνει.

Τέλος, η Ιουλία που έχει μάθει από τον Ισίδωρο γιατί την χώρισε πριν από πολλά χρόνια ο Στάθης, πηγαίνει να τον βρει απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια.

Δώρα Χρυσικού: Σοκάρει η ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο

Για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε για πρώτη φορά η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Η ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ του MEGA «Η γη της Ελιάς», αναφέρθηκε με λόγια ψυχής στα συναισθήματα με τα οποία αντιμετωπίζει την ασθένεια από την πρώτη μέρα ως σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Δώρα Χρυσικού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή τη στιγμή κάνω χημειοθεραπείες και είμαι προς το τέλος. Έχω ακόμα δύο από το σύνολο των έξι. Τον Μάιο διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών και έκανα δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Ειδικά η δεύτερη ήταν πάρα πολύ δύσκολη, μια επέμβαση εννέα ωρών. Μου αφαίρεσαν ότι είχα και δεν είχα.

Μήτρα, ωοθήκες, λεμφαδένες. Λέγεται ολική υστερεκτομή συν κάτι παραπάνω γιατί μου αφαίρεσαν και πιο ψηλά το περιτόναιο και την χολή προληπτικά. Είναι πάρα πολύ σοκαριστικό για έναν άνθρωπο τόσο συνεπή στις εξετάσεις του να μαθαίνει στα 44 του έχει καρκίνο. Η λέξη και μόνο δημιουργεί μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση και έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσημο. Είναι σαν να περνάς από ηλεκτροφόρα καλώδια».

«Βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, βλέπεις αυτό που είσαι στον καθρέφτη να αλλάζει. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει εδώ με το μαντήλι μου διότι το φάρμακο αυτό προκαλεί πτώση των μαλλιών. Έχω χάσει τις βλεφαρίδες μου, αναγκάστηκα να κάνω τατουάζ στο φρύδι και όλα αυτά μέσα σε κατάσταση γυρισμάτων που έπρεπε να έχω την εικόνα που είχα και πριν».

«Αυτό που κατάλαβα μέσα από αυτή την ιστορία είναι ότι ο καρκίνος παίρνει ότι την αφήνεις να πάρει. Είναι μια μάχη που πρέπει από την αρχή να την πιάσεις από το κέρατο και να την κερδίσεις διότι, αν καταρρεύσεις, έχεις χάσει το παιχνίδι. Καταλαβαίνεις ότι νοσείς και νιώθεις ότι ο χρόνος σου τελειώνει αλλά δεν είναι έτσι. Από την αρχή είχα πολύ μεγάλο πείσμα, δύναμη που δεν ήξερα ότι την έχω και μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι ήταν σίγουροι για μένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

«Το ανακάλυψα τυχαία ενώ ήμουν σε διαδικασία εξωσωματικής. Επειδή ήμουν κάθε μήνα στον γιατρό, κάποια στιγμή εκείνος είδε κάτι που δεν του άρεσε. Επί της ουσίας ένα… αγέννητο παιδί έσωσε τη ζωή μου. Είναι φοβερό γιατί αυτή τη στιγμή, μη έχοντας μήτρα, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδί δικό μου. Θεωρώ όμως ότι αυτή η διαδικασία, του να φέρω δηλαδή έναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο, έσωσε τη δική μου ζωή. Είναι συγκλονιστικό».

Μιλώντας, στη συνέχεια, η ηθοποιός για τη στήριξη που έχει από τη μητέρα της δεν βάσταξε και «λύγισε» συναισθηματικά. «Η μητέρα μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνωρίζω. Της χρωστάω τα πάντα. Είναι η ασπίδα και το τόξο μου».

«Όταν ξύρισαν το κεφάλι μου για να φτιάξουμε περούκα, μου είπε η μητέρα μου «Μα τι ωραίο κεφάλι που έχεις κοριτσάκι μου» και δεν άφησε ούτε ένα δάκρυ να κυλήσει».

Διονύσης Παπανδρέου: Θύμα bullying o νεαρός πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς»

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Διονύση Παπανδρέου, τον νεαρό πρωταγωνιστή της νέας σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που ήδη έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό!

Ο ίδιος μίλησε για το ρόλο του στη δημοφιλή σειρά, τη σχέση του με τον δημιουργό της, Αντρέα Γεωργίου, αλλά και τη λεκτική βία που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία.

«Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου λίγο πιο σκληρό από τον Φίλιππο στη «Γη της Ελιάς», ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι «Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε τώρα».

 Διονύσης Παπανδρέου Γης της Ελιάς

Ο Διονύσης Παπανδρέου δήλωσε ότι νιώθει πολύ τυχερός που συμμετέχει στη «Γη της Ελιάς», ενώ αποκάλυψε και τη σημαντικότερη συμβουλή που του έχει δώσει ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει πει ο Ανδρέας είναι να μείνω προσηλωμένος στο στόχο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο ίδιος είπε ότι «Είχα την υποστήριξη των δικών μου για την υποκριτική. Ήμουν τυχερός».

Ακόμα, αποκάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε πέσει θύμα λεκτικής βίας. «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας», είπε.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης προδίδει την Αθηνά

Spoiler: Μία σχέση που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο άφησε άφωνους τους τηλεθεατές. Η Αθηνά έχει παρουσιάσει τον Δημήτρη ως γιο της, χωρίς να είναι. Στην πραγματικότητα, οι δυο τους είναι εραστές, με έναν κοινό στόχο. Να κατακτήσουν τα πάντα από την περιουσία του Βρεττάκου. Τί θα συμβεί, όμως, όταν ο Δημήτρης θα προδώσει την Αθηνά, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”;

Οι δυο τους είναι μία γροθιά. Δύο άνθρωποι ισχυροί, απρόβλεπτοι, σκληροί. Η Αθηνά θεωρεί πως τον ελέγχει, αλλά εκείνος έχει μεγαλύτερες βλέψεις. Ο Δημήτρης είναι σκληρός, φιλόδοξος, τυχοδιώκτης… Πώς θα την ξεγελάσει;

γη της ελιάς δημήτρης αθηνά

Η προδοσία του Δημήτρη

Ο Δημήτρης θα ερωτευτεί έντονα μία άλλη κοπέλα. Η Άννα, η κολλητή φίλη της Βασιλικής, είναι μία νεαρή κοπέλα, γεμάτη όνειρα για ζωή.

Παρόλο που φαίνεται ντροπαλή και αθώα, κατά βάθος έχει έναν απίστευτο δυναμισμό, που, όταν έρθει η στιγμή, θα αφήσει τους πάντες άφωνους. Αυτό είναι που θα γοητεύσει τον Δημήτρη, ο οποίος δε θα την αφήσει ήσυχη…

Ο Δημήτρης, αφήνοντας στην άκρη την Αθηνά, θα προτείνει στην Άννα να βγουν στην γη της ελιάς. Στην βόλτα τους, θα της εκφράσει τη γοητεία που του ασκεί, με την ίδια να ενθουσιάζεται.

Η Άννα, πιο ντροπαλή και μαζεμένη, θα περιορίσει αυτή τη συνάντηση σε ένα και μοναδικό φιλί. Δεν ξέρει, όμως, πως έχει, ήδη, παρασυρθεί σε αυτόν τον έρωτα. Ένας έρωτας που θα την βάλει σε μπελάδες και θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις στην οικογένειά της.

Αντίθετος σε όλο αυτό θα είναι ο αδελφός της, ο Αποστόλης. Ο Αποστόλης είναι κλασικός Μανιάτης, με μπέσα. Εργατικός κι επίμονος. Δεν ανέχεται τη νοθεία και τις δουλειές «κάτω από το τραπέζι». Η οικογένεια Βρεττάκου τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share