Αυτό είναι το … ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ κορίτσι του James Bond!!! (PHOTOS)

Σαγηνεύει η καλλονή στην φωτογράφηση της για το Vanity Fair.
Το είπε η Μέριλιν στο γνωστό τραγούδι: ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών είναι τα διαμάντια.
Και η Τζέμα Αρτερτον είναι εκθαμβωτική με αέρα από σταρ του παλιού Χόλιγουντ.
Η πανέμορφη ηθοποιός είναι γεμάτη κοντράστ και κρυφά ταλέντα. Σπόυδασε στην R.A.D.A, την πιο σοβαρή δραματική σχολή της Βρετανίας, και πριν την γνωρίσει ο κόσμος ως κορίτσι του Bond,είχε ήδη περάσει από το βρετανικό σανίδι, με δύσκολες παραστάσεις όπως ο “Ο αρχιτέκτονας Σόλνες” του Ερρίκου Ιψεν στο θέατρο Almeida.
Για την εμπειρία της στο James Bond έχει μόνο καλά λόγια να πει στο Vanity Fair αυτού του μήνα στο οποίο δίνει συνέντευξη.
Φέτος είναι η χρονιά της, καθώς θα παίξει στο πολυαναμενόμενο Byzantium του Νιλ Τζορνταν, μια ταινία για βρυκόλακες αλλά και το τρυφερό “Unfinished Song” στο οποίο παίζει με τους Terence Stamp και Vanessa Redgrave, και λίγο αργότερα ακολουθεί το Runner, Runner, ένα θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Ben Affleck για τον οποίο είπε οτι έγινε καλός της φίλος καθώς στα γυρίσματα μοιράζονταν τα βιολογικά τους τρόφιμα.
Δείτε τις φωτογραφίες της στο τεύχος του Vanity Fair
πηγή: protothema.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOSSIP ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






0 ΣΧΟΛΙΑ