Survivor spoiler 29/05: Πλακώθηκαν άσχημα Ντάφυ – Καρολίνα πίσω από τις κάμερες

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Οι ψυχολογία ειδικά της Μπλε ομάδας (δηλαδή των amigos) στο Survivor 4 δεν είναι και τόσο καλή. Η Καρολίνα μάλιστα, έχει φτάσει στα όρια της μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες τους, καθώς έχουν χάσει πολύ μεγάλα έπαθλα. Η παίκτρια είναι ψυχολογικά πιεσμένη και δεν έχει διστάσει μάλιστα να το δείξει και δημόσια.
Ωστόσο, λόγω του μοντάζ πολλά είναι τα γεγονότα που δεν έχουμε δει. Είτε γιατί δεν ήθελαν από την παραγωγή να τα προβάλλουν, είτε γιατί η κάμερα δεν πρόλαβε να τους τραβήξει καθώς απομονώθηκαν κάπου πιο απόμερα οι παίκτες.
Εμείς λοιπόν σαν φανατικοί του Survivor 4, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας από Santo Dominico και μας αποκάλυψε ένα περιστατικό που… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!






0 ΣΧΟΛΙΑ