Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Κομάντα και Δράκοι: Η νέα ανατρεπτική σειρά του MEGA - Κορυφαίοι ηθοποιό και ένα πρωτότυπο σενάριο

Θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

21 Απριλίου 2021 14:54
Κομάντα και Δράκοι: Η νέα ανατρεπτική σειρά του MEGA - Κορυφαίοι ηθοποιό και ένα πρωτότυπο σενάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mega: Η νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι» θα είναι μυστηρίου, σαν το Fantasy Island, που θα γυριστεί στα Χανιά, τη γενέτειρα του σκηνοθέτη.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει συνδέσει το όνομά του με την πιο πετυχημένη, αλλά και την πιο ακριβή δραματική σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για το Nησί που είχε προβληθεί στο MEGA δέκα χρόνια πριν και χτυπούσε εξηντάρια. Ένα σίριαλ που αφού έκανε πάταγο στην Ελλάδα ζητήθηκε και από χώρες του εξωτερικού.

Κομάντα και Δράκοι: Η νέα ανατρεπτική σειρά του MEGA

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει σχεδόν ολοκληρώσει το καστ αυτής της φιλόδοξης νέας παραγωγής. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα μοιραστούν ο Βασίλης Μπισμπίκης, που για χάρη αυτού του σίριαλ άφησε τις Άγριες Μέλισσες και η Μαρίνα Καλογήρου.

Μαζί τους σε ειδικούς ρόλους που θα συζητηθούν, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ελένη Φιλίνη, η οποία έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί σε ελληνική σειρά.

Guest εμφάνιση πολλών επεισοδίων θα κάνει ο πρωταγωνιστής του «Νησιού» Στέλιος Μάινας, αλλά και η Αναστασία Τσιλιμπίου, που τότε ήταν μικρό κοριτσάκι.

Η σειρά θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Μάιο για να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο MEGA.

Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Οι σεναριογράφοι της σειράς Άγριες Μέλισσες παρέδωσαν το τελευταίο επεισόδιο και οι τηλεθεατές το περιμένουν με αγωνία.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου με νέες ιστορίες που αναμένεται να καθηλώσουν.

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου αναμένεται να είναι... δυνατό!

Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί εναντίον του Νικηφόρου

Οι Σεβαστοί εναντίον του Νικηφόρου

Ο ξαφνικός χωρισμός από την Ασημίνα και κυρίως η σκληρή του στάση απέναντι στη μητέρα του γιου του ήταν μόνο η αρχή της νέας ρήξης του Νικηφόρου με την οικογένεια του. Οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν ανέκαθεν τεταμένες, αφού ο ίδιος είχε φροντίσει πολλές φορές να τραβήξει κόκκινη γραμμή απέναντι στους δικούς του. Τη στάση του αυτή είχαν εκτιμήσει οι άνθρωποι του Διαφανίου, που έβλεπαν στο πρόσωπο του μικρότερου γιου του Δούκα κάποιον που διέφερε από τους υπόλοιπους Σεβαστούς.

Στην πορεία των χρόνων, όμως, ο Νικηφόρος άλλαξε... Οι ευθύνες που επωμίστηκε, το παιχνίδι που του έπαιξε ο πατέρας του παίρνοντας τελικά τον έλεγχο του συνεταιρισμού, και, φυσικά, η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Ασημίνας τον μετέτρεψαν σε ένα σκληρό άνθρωπο που παίρνει εξίσου σκληρές αποφάσεις. Όταν ο Μιλτιάδης θελήσει να τον τιμωρήσει αποκαλύπτοντας στον Δούκα ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον πρόδωσε, στέλνοντας τον στην εξορία για 6 χρόνια, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

Αν και αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, ο Δούκας κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις και βεβαιώνεται τελικά πως ο αδελφός του είπε την αλήθεια. Και τότε, η τιμωρία για τον Νικηφόρο θα είναι σκληρή. Όλη η οικογένεια των Σεβαστών θα στραφεί εναντίον του και, μετά από ένα εφιαλτικό για τον ίδιο οικογενειακό συμβούλιο, η ίδια η Μυρσίνη θα γυρίσει για πρώτη φορά την πλάτη της στο παιδί της. Χωρίς συμμάχους και καταρρακωμένος από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, θα αρχίζει να βουλιάζει στην απελπισία... μέχρι τη στιγμή που η Ασημίνα θα του απλώσει ξανά το χέρι.

Και τότε εκείνος, προσπαθώντας για πρώτη φορά μετά από καιρό να σκεφτεί καθαρά, θα κάνει μια κίνηση που θα ταράξει ξανά τις ισορροπίες. Μια κίνηση που θα τον φέρει κοντά στον Κωνσταντή και ταυτόχρονα θα απομακρύνει και πάλι τη Δρόσω και την Ασημίνα. Και, τέλος, μια κίνηση που θα βάλει το συνεταιρισμό σε νέα τροχιά και θα προκαλέσει νέους τριγμούς στο σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ζει την ευτυχία με τον Λάμπρο

Η Ελένη ζει την ευτυχία στο πλευρό του Λάμπρου

Η ζωή για τον Λάμπρο και την Ελένη δεν ήταν ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα. 0ι δυο τους χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά για να είναι επιτέλους μαζί. Τόσα, που η ημέρα του γάμου τους έμοιαζε με ψέμα. Μετά την καταδίκη του Βόσκαρη, του ανθρώπου που σημάδεψε το κορμί και την ψυχή της, η Ελένη είναι επιτέλους έτοιμη να αφήσει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της πίσω και να ακουμπήσει με όλη της την καρδιά πάνω στον άντρα που αγαπούσε από παιδί.

Μοναδικό -αλλά μεγάλο- αγκάθι στη ζωή τους, η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα και, φυσικά, η μάχη για τον μικρό Σέργιο, που δείχνει να χάνεται. Η Ελένη προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να ενώσει ξανά τις αδελφές της, όμως καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πάνω κι από τις τρεις τους πλέον κρέμεται η απειλή του μεγάλου τους μυστικού.

Ο φόνος του Σέργιου, για τον οποίο εκείνη πλήρωσε σκληρά, έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια και οι τρεις τους πια ξέρουν ότι, αν ο Νικηφόρος αποφασίσει να μιλήσει, θα καθίσουν στο σκαμνί. Εκείνος, βέβαια, έχει ορκιστεί ότι δεν θα το κάνει, όμως πάνω στην απελπισία του άνοιξε ήδη το στόμα του στον Κωνσταντή, ο οποίος σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη. Μην μπορώντας να πιστέψει πως η γυναίκα για την οποία άλλαξε όλη του τη ζωή, η Δρόσω, ήταν συνυπεύθυνη για το θάνατο του μεγάλου του αδελφού, διέλυσε τη σχέση τους, όμως η καρδιά του έλεγε άλλα... Οι δυο τους είναι ξανά μαζί και, παρά τις δοκιμασίες, θα μείνουν έτσι μέχρι τέλος. Ο Κωνσταντής θα είναι στο πλάι της στη μεγάλη μάχη που θα δώσει για να κερδίσει την επιμέλεια του γιου της και οι πληγές του παρελθόντος σιγά σιγά θα κλείσουν.

Η Ελένη θα είναι επίσης εκεί, να μοιραστεί τη χαρά της αδελφής της, πρώτα όμως θα θελήσει να δώσει τη μάχη για τη δική της ευτυχία. Ξέροντας ότι αυτό που θέλει όσο τίποτα ο Λάμπρος είναι ένα παιδί, θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να του το χαρίσει. Ο μεγάλος της φόβος είναι ότι αυτό που έζησε στη φυλακή, η εγκυμοσύνη που τερματίστηκε βίαια με εντολή του Βόσκαρη, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κορμί της και για αυτό και θα ζητήσει τη βοήθεια τη Ρίζως, ώστε να μάθει αν μπορεί να μείνει έγκυος ξανά.

Και όπως φαίνεται, αυτήν τη φορά η ζωή θα της χαμογελάσει. Μετά από όσα πέρασαν, αυτή και ο Λάμπρος θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα. Ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την ευτυχία την οποία δικαιούνται όσο λίγοι.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στη φυλακή

Ο Δούκας στη φυλακή

Μετά την κίνηση του να διαρρήξει το Τμήμα και να πάρει το σημείωμα και την ομολογία της Ανέτ, ο Δούκας θα επιστρέψει εκεί που δεν πίστευε ποτέ του ότι θα ξαναβρεθεί: στο κελί της φυλακής. Ο δικηγόρος του κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεση της, όμως εκείνη, φοβούμενη πως ο Μελέτης θα ενοχοποιηθεί για το φόνο του Θέμελη, έχει ήδη κάνει την επιλογή της και είναι αποφασισμένη να αφήσει τον αδελφό της να πληρώσει για το έγκλημα που έκανε.

Ο Αλέξης έχει ήδη αρχίσει να φτάνει όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση, πλησιάζοντας πια τον άνθρωπο που πούλησε στον Δούκα το δηλητήριο που χρησιμοποίησε για το φόνο. Και ο Μελέτης, όμως, από τη δική του πλευρά, συνεχίζει τις έρευνες για να φτάσει στην αλήθεια. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να τον προετοιμάσει για τα όσα θα ανακαλύψει στην πορεία... ούτε η ίδια η Ανέτ, που τρέμει το ξέσπασμα του γιου της.

Όσο κι αν προσπάθησε να του κρύψει τι πραγματικά συνέβη χρόνια πριν, τότε που ο Θέμελη τη βίασε, αυτή η αποκάλυψη μοιάζει πια αναπόφευκτη και είναι η μόνη που μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Δούκα για το έγκλημα που διέπραξε, το οποίο στα μάτια του Μελέτη μοιάζει για την ώρα τελείως αδικαιολόγητο, σίγουρο είναι ότι μετά από όσα θα γίνουν, η ευάλωτη καρδιά της αν δεν θα αντέξει...

Η ομολογία του Μελέτη για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του ανθρώπου που έβλεπε ως πατέρα του θα της δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για το στρεβλό δρόμο που ακολούθησε ο γιος της στη ζωή και αυτό θα τη στοιχειώνει για πάντα. Έστω και στο τέλος, όμως, βλέποντας τον Μελέτη μετανιωμένο, θα φύγει ήσυχη για την τύχη του, αφήνοντας τον αδελφό της... στη δική του.

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε3
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  06:20 (90' - PG)
  Στα Καλά Καθούμενα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  06:20 (95' - PG)
  The Dating List
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  06:25 (145' - PG-13)
  Απέραντο Γαλάζιο (The Big Blue)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG-13)
  The Luminaries Κ1 Ε5
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  07:50 (150' - PG)
  Άδικη Κατάρα
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  07:55 (90' - PG-13)
  Egg
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε8
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  08:50 (75' - PG-13)
  Day Zero
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε9
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  09:25 (90' - PG)
  Anastasia: Once upon a Time
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε7
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  10:05 (100' - PG)
  Όταν Λείπει η Μαμά (When Mom Is Away)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  10:20 (85' - PG)
  Το Αγοροκόριτσο
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε8
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:55 (115' - PG)
  Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι (The Secret Life of Walter Mitty)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  Merlin Κ3 Ε12
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  11:45 (110' - PG)
  Μοντέρνα Σταχτοπούτα
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  11:45 (120' - PG)
  The Kid Who Would Be King
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε2
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  12:50 (90' - PG)
  Όσκαρ 2021: On the Red Carpet at the Oscars
  Special
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ28 Ε20
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  13:35 (100' - PG)
  Επιχείρηση Απόλλων
  Μουσική
 • COSMOTECinema2HD
  13:45 (135' - PG-13)
  Σχέσεις Στοργής (Terms of Endearment)
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  14:20 (70' - PG)
  Όσκαρ 2021: Into the Spotlight
  Special
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ1 Ε11
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  15:15 (85' - PG)
  Άλλος... για το Εκατομμύριο!
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  15:30 (155' - PG)
  93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ
  Special
 • COSMOTECinema4HD
  15:30 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ1 Ε12
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (30' - PG-13)
  Our Cartoon President Κ3 Ε15
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  16:00 (90' - G)
  Η Μουσική της Ζούγκλας (Jungle Beat: The Movie)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  16:30 (30' - PG-13)
  Our Cartoon President Κ3 Ε16
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  16:40 (110' - PG)
  Το Κορίτσι του Λούνα Παρκ
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε9
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε10
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  17:30 (100' - PG)
  Καταδίωξη στο Βουνό των Μαγισσών (Race to Witch Mountain)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε2
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  18:05 (55' - PG)
  Όσκαρ 2021: After Dark
  Special
 • COSMOTECinema3
  18:30 (110' - PG)
  Τρεις Τρελοί για Δέσιμο
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  19:00 (90' - PG)
  Ο Ασπροδόντης (White Fang)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε3
  Πολεμική
 • COSMOTECinema2HD
  19:10 (80' - PG)
  Pixar Short Films Collection: Vol. 3
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG-13)
  The Luminaries Κ1 Ε6
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  20:20 (100' - PG)
  Θανασάκης ο Πολιτευόμενος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:30 (30' - PG)
  Kids Flix
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema2HD
  20:30 (90' - PG-13)
  Τρελές Σφαίρες 33 1/3 (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (120' - PG-13)
  Κρατικά Μυστικά (Official Secrets)
  Πολιτικό θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ7 Ε116
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG)
  Ο Μπακαλόγατος (Της Κακομοίρας)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Walker Κ1 Ε10
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (130' - R)
  Air Force One (Air Force One)
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (130' - R)
  Air Force One (Air Force One)
  Δράσης
 • COSMOTECinema3
  22:00 (95' - PG)
  Ο Μπακαλόγατος (Της Κακομοίρας)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Walker Κ1 Ε10
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (130' - R)
  Air Force One (Air Force One)
  Δράσης
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (130' - R)
  Air Force One (Air Force One)
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (140' - R)
  Queen & Slim
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema1HD
  23:00 (140' - R)
  Queen & Slim
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  A Million Little Things Κ3 Ε12
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  A Million Little Things Κ3 Ε12
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (85' - PG)
  Το Κορίτσι της Κυριακής
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  23:35 (85' - PG)
  Το Κορίτσι της Κυριακής
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε2
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  00:10 (120' - PG-13)
  Ο Πύργος του Downton (Downton Abbey)
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  01:00 (110' - R)
  Λολίτες της Αθήνας
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - R)
  Hightown Κ1 Ε5
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  01:20 (100' - R)
  Rambo: Το Τελευταίο Αίμα (Rambo: Last Blood)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε3
  Πολεμική
 • COSMOTECinema2HD
  02:10 (100' - R)
  Λιγότερο από Μηδέν (Less Than Zero)
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  02:50 (95' - PG)
  Ο Άγιος Νεκτάριος
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  03:00 (100' - NC-17)
  Shame
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε2
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  03:50 (130' - PG-13)
  Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε2
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  04:25 (95' - PG)
  Δάκρυα για Έναν Αλήτη
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema1HD
  04:40 (100' - R)
  Φονικός Ιός
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε2
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  06:00 (90' - PG)
  Ο Μπακαλόγατος (Της Κακομοίρας)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε4
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  06:00 (90' - PG-13)
  Abducted: The Mary Stauffer Story
  Βιογραφία

Ροή ειδήσεων

Share