Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Άγριες Μέλισσες σούπερ spoiler: Τραγικές εξελίξεις - Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

17 Απριλίου 2021 08:44
Άγριες Μέλισσες σούπερ spoiler: Τραγικές εξελίξεις - Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός αναμένεται να γίνει στη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", αφού ο Νικηφόρος θα χάσει την επιμέλεια του Σέργιου, ενώ ο Δούκας θα καταστραφεί.

Συγκεκριμένα, το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Νικηφόρος, ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την οικογένειά του, την περιουσία του και τώρα βλέπει να χάνει και το παιδί του! Σαν ύστατη προσπάθεια να σώσει ό,τι απέμεινε, κάνει ένα βήμα προς την Ασημίνα να τα βρουν ξανά. Αραγε εκείνη θα δεχτεί; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από τη στιγμή που ο Νικηφόρος έμαθε την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού του, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο εξαιτίας του θυμού του. Αρχικά χάνει την εμπιστοσύνη του γιου του, ο οποίος θέλει να βλέπει τη μητέρα του, αλλά ο αυτός δεν του το επιτρέπει και αυτό φέρνει ρήξη στις σχέσεις πατέρα και γιου.

Δεν είναι άλλωστε εύκολο για ένα παιδί έξι ετών να κατανοήσει τι σημαίνει το διαζύγιο, πόσω μάλλον όταν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει ένταση στο σπίτι! Η συμπεριφορά τού Νικηφόρου φέρνει αγανάκτηση σε Ασημίνα και Δρόσω, οι οποίες αποφασίζουν να διεκδικήσουν μαζί τον μικρό, φέρνοντας τον Νικηφόρο στα όριά του, ενώ σκληραίνει τη στάση του απέναντί τους ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις εξελίξεις της νέας εβδομάδας (19-22/4).

Άγριες Μέλισσες spoil

Παράλληλα με τα προσωπικά του προβλήματα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει και τα επαγγελματικά του, που φυσικά εμπλέκονται με τα οικογενειακά καθώς ο Δούκας τον παγίδεψε για τα καλά. Κι όσο ο Δούκας προσπαθεί να διαλύσει τον συνεταιρισμό, τόσο ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με τα υπόλοιπα μέλη που τον καθιστούν υπαίτιο για όσα συμβαίνουν.

Η πίεση που δέχεται ο Νικηφόρος είναι ανυπόφορη και δεν έχει πια κανέναν άνθρωπο δικό του για να στραφεί και να μπορέσει να μοιραστεί τους προβληματισμούς του. Το μεγάλο μπαμ όμως θα γίνει όταν ο Δούκας μάθει πως ο ίδιος του ο γιος ήταν εκείνος που τον πρόδωσε πριν από έξι χρόνια για τη βιομηχανική ζώνη!

Πατέρας και γιος φτάνουν στα άκρα, με τον Νικηφόρο να φτάνει στο σημείο να απειλήσει τον ίδιο του τον πατέρα με όπλο: «Εσύ φταις για όσα μου συμβαίνουν! Για όσα συμβαίνουν σε όλους μας! Εσύ τα έχεις προκαλέσει και δεν δείχνεις ίχνος μεταμέλειας», ισχυρίζεται ο Νικηφόρος! Την τελευταία στιγμή όμως κάνει πίσω και δεν πατάει τη σκανδάλη.

Όμως αποφασίζει να φύγει για πάντα από το σπίτι παίρνοντας τον γιο του μαζί: «Εμείς φεύγουμε από εδώ μέσα! Δεν πρόκειται να πατήσουμε ξανά το πόδι μας», λέει, ενώ ο Δούκα του απαντάει: «Και καλά θα κάνεις! Δεν είσαι πια μέλος αυτής της οικογένειας».

Άγριες Μέλισσες - Ο Νικηφόρος ζητά από την Ασημίνα να γίνουν ξανά οικογένεια

Μη έχοντας πού αλλού να πάει, ο Νικηφόρος στρέφεται προς την Ασημίνα και ζητάει τη βοήθειά της: «Εφυγα από αυτό το σπίτι! Σε παρακαλώ, κράτα τον μικρό μέχρι να βρω να νοικιάσω άλλο στη Λάρισα, μακριά από εδώ», της λέει και εκείνη φυσικά δέχεται.

Παράλληλα, προκειμένου να εκδικηθεί τον πατέρα του, προτείνει στον Κωνσταντή να του δώσει όλα του τα χωράφια, αλλά εκείνος αρνείται: «Έχεις τρελαθεί; Κοίτα ρε να μαζέψεις τα μυαλά σου», του απαντάει. Τότε ο Νικηφόρος στρέφεται στον Μιλτιάδη και εκείνος δέχεται την πρότασή του! Έτσι ο Μιλτιάδης γίνεται ο ιδιοκτήτης των χωραφιών του Νικηφόρου και πλέον μπορεί στα ίσα να έρθει αντιμέτωπος με τον Δούκα και να τον εκδικηθεί!

Spoiler για Άγριες Μέλισσες

Το σοκ για όσους το μαθαίνουν είναι μεγάλο, ενώ ο Λάμπρος διαφωνεί με αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα ανακαλύπτει πως ο πατέρας του έχει σταματήσει τα χάπια. Αυτό τον οδηγεί στην απόφαση να τον κλείσει ξανά στο ψυχιατρείο.

Ο Νικηφόρος κάνει μια ύστατη προσπάθεια να τα βρει ξανά με την Ασημίνα: «Θα σου δώσω την επιμέλεια του Σέργιου, αρκεί να έρθεις να μείνεις κι εσύ μαζί μας στο σπίτι που θα νοικιάσω στη Λάρισα! Να είμαστε ξανά οικογένεια, έστω και αν χωρίσουμε! Αρκεί ο μικρός να νιώσει καλύτερα, δεν αντέχω να τον βλέπω άλλο έτσι να μαραζώνει».

Η Ασημίνα ζορίζεται με αυτή την πρόταση: «Μπορούμε να τα βρούμε εξωδικαστικά! Απέσυρε την αγωγή και θα βρεθεί μια λύση». Εκείνος όμως αρνείται: «Βλέπω δεν θέλεις να μας δώσεις μία ακόμη ευκαιρία! Εχασα τα πάντα, Ασημίνα! Το σπίτι, την οικογένεια, την περιουσία, δεν έχω τίποτα πια! Μόνο ο Σέργιος μου απέμεινε και θα τον διεκδικήσω μέχρι τέλους», της ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Ο Νικηφόρος βρίσκει ένα σπίτι στη Λάρισα, αλλά παράλληλα ψάχνει και για μια νέα δουλειά! Ωστόσο αυτή του η κίνηση θα είναι ένα ακόμα υπέρ για την Ασημίνα και τη Δρόσω, καθώς ο ίδιος τις διαβεβαίωνε πως δεν θα φύγει ποτέ από το Διαφάνι. Παράλληλα, να σας θυμίσουμε, ότι ενδέχεται οι τρεις αδελφές να μπουν φυλακή.

Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου

Η φυγή του Νικηφόρου στη Λάρισα μαζί με τον μικρό, είναι ένας άσος στο μανίκι για την Ασημίνα και τη Δρόσω, ενώ ο δικηγόρος του Νικηφόρου τον προειδοποιεί πως αυτό ήταν μεγάλο λάθος εκ μέρους του και πως τα πράγματα είναι πλέον εναντίον του. Η Μυρσίνη και η Πηνελόπη θέλουν να τον στηρίξουν τη μέρα της δίκης, αλλά εκείνος αρνείται: «Δεν χρειάζεται να έρθει κανένας! Άλλωστε δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας! Μπορείτε να πάτε όλοι στα εγκαίνια του εργοστασίου».

Η Μυρσίνη τον μαλώνει: «Κι εσύ είσαι μέλος της οικογένειας», του λέει, αλλά εκείνος διαφωνεί: «Όχι, μητέρα! Ξέρατε όλοι την ημερομηνία της δίκης και δεν είναι τυχαία η επιλογή του πατέρα να κάνει τα εγκαίνια την ίδια μέρα! Φαίνεται λοιπόν αν είμαι ή όχι μέλος των Σεβαστών». Την επόμενη μέρα ο Νικηφόρος και η Ασημίνα με τη Δρόσω συναντιούνται στο δικαστήριο για τη δίκη και τα πράγματα για τον Σεβαστό είναι πια δύσκολα, ενώ οι δύο αδελφές για πρώτη φορά δείχνουν να κάνουν βήματα να τα βρουν ξανά!

Μέσα σε όλα, η δικαστής είναι γυναίκα και αυτό δυσχεραίνει κι άλλο τη θέση του Νικηφόρου! Και πράγματι, η απόφαση είναι καθοριστική για εκείνον αφού χάνει την επιμέλεια εξαιτίας της απόφασής του να φύγει από το Διαφάνι! Και επίσημα πια ο Νικηφόρος έχει χάσει τα πάντα!

Ο Μιλτιάδης καταστρέφει ολοκληρωτικά τον Δούκα

Οπως προαναφέραμε, τη ίδια μέρα με τη δίκη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, ο Δούκας κανόνισε μια γιορτή με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου! Ολα είναι έτοιμα και φυσικά δεν λείπει η χλιδή και η πολυτέλεια για τους καλεσμένους της υψηλής κοινωνίας που θα δώσουν το «παρών»!

Άγριες Μέλισσες Δούκας

Όμως οι Σεβαστοί δεν υπολογίζουν τον Μιλτιάδη που αποφασίζει να καταστρέψει τον Δούκα ολοκληρωτικά! Αφού έβαλε φωτιά στα καπνά του και αφού έπεισε και τα άλλα μέλη του συνεταιρισμού να πουλήσουν κρυφά αλλού το εμπόρευμά τους, ενώ στον Δούκα είπαν πως δήθεν ένα ζιζάνιο τα κατέστρεψε, τώρα ετοιμάζεται να δώσει στον αδελφό του τη χαριστική βολή.

Εμφανίζεται στη γιορτή απροειδοποίητα και ακάλεστος και μπροστά σε όλο τον κόσμο καταφέρνει να κάνει ρεζίλι τον Δούκα και να αποκαλύψει σε όλους πως είναι ένας εκβιαστής και φονιάς!

 

MEDIA & TV

 • COSMOTECinema1HD
  06:00 (85' - PG-13)
  Being Rose
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε2
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  07:00 (95' - PG)
  Το Πρόσωπο της Ημέρας
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  07:00 (60' - PG-13)
  The Luminaries Κ1 Ε4
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  07:10 (115' - PG)
  Απόδραση στην Αθήνα (Escape to Athena)
  Πολεμική
 • COSMOTECinema1HD
  07:25 (85' - PG)
  Ζουμπαίος και Ιουλιέτα (Gnomeo and Juliet)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  08:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε6
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  08:35 (85' - PG)
  Ο Ακτύπητος Κτυπήθηκε
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  08:50 (100' - PG-13)
  Δάσκαλος για Κλάματα (The Nutty Professor)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ3 Ε7
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  09:05 (100' - G)
  Χρόνια Πολλά Μίκυ (Celebrating Mickey)
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema3
  10:00 (90' - PG)
  Επιστροφή
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  10:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε5
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  10:30 (95' - PG-13)
  Θα Έρθει η Φωτιά
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  10:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε6
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  10:45 (100' - PG)
  Απίστευτη Παρασκευή (Freaky Friday)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  Merlin Κ3 Ε11
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  11:30 (120' - R)
  Πεθαίνω Κάθε Ξημέρωμα
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε1
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  12:05 (130' - PG)
  Σταρ Τρεκ Νο 4: Επιστροφή στο Παρόν (Star Trek IV: The Voyage Home)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema2HD
  12:25 (90' - PG)
  Over the Moon in Love
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG-13)
  The Graham Norton Show Κ28 Ε19
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  13:30 (100' - PG-13)
  Λούφα και απαλλαγή: Ι-4
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  13:55 (125' - PG-13)
  Σαχάρα (Sahara)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε3
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε3
  Δραματική
 • COSMOTECinema1HD
  14:15 (210' - PG-13)
  Σπάρτακος (Spartacus)
  Ιστορική
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ1 Ε9
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  15:10 (110' - PG-13)
  Η Τελευταία Πτήση
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  15:30 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ1 Ε10
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (30' - PG-13)
  Our Cartoon President Κ3 Ε13
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  16:00 (90' - PG)
  Antz
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  16:30 (30' - PG-13)
  Our Cartoon President Κ3 Ε14
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  17:00 (110' - PG)
  Ένα Βότσαλο στη Λίμνη
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:00 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε7
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  17:30 (30' - PG)
  Cheers Κ8 Ε8
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema2HD
  17:30 (150' - PG)
  Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)
  Φαντασίας
 • COSMOTECinema1HD
  17:45 (155' - PG-13)
  Αρμαγεδών (Armageddon)
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε1
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  18:50 (95' - PG)
  Οι Παπατζήδες
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε2
  Πολεμική
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (60' - PG-13)
  The Luminaries Κ1 Ε5
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  20:00 (20' - R)
  Nimic
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema1HD
  20:20 (40' - PG)
  Instaglamour
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema2HD
  20:20 (100' - PG-13)
  Το Ένστικτο της Επιβίωσης (Journeyman)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  20:25 (95' - PG)
  Ραντεβού στην Κέρκυρα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (90' - R)
  Ένα Τέλειο Σχέδιο
  Δραματική Κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ7 Ε115
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG)
  Στα Καλά Καθούμενα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε7
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - R)
  Φονική Καταιγίδα (Life on the Line)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG)
  Στα Καλά Καθούμενα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε7
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (100' - R)
  Φονική Καταιγίδα (Life on the Line)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  22:30 (100' - R)
  Ο Παραλίας (The Beach Bum)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  22:30 (100' - R)
  Ο Παραλίας (The Beach Bum)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε8
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  Manifest Κ3 Ε8
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema3
  23:40 (120' - PG)
  Στα Σύνορα της Προδοσίας
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  23:40 (120' - PG)
  Στα Σύνορα της Προδοσίας
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (140' - R)
  Το Μωρό της Ρόζμαρι (Rosemary's Baby)
  Τρόμου
 • COSMOTECinema2HD
  23:40 (140' - R)
  Το Μωρό της Ρόζμαρι (Rosemary's Baby)
  Τρόμου
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε1
  Εποχής
 • COSMOTECinema1HD
  00:10 (115' - R)
  Ένα Αγγελικό Πρόσωπο (Angel Face)
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - R)
  Hightown Κ1 Ε4
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  01:40 (105' - PG)
  Το Κορίτσι με τα Μαύρα
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - R)
  68 Whiskey Κ1 Ε2
  Πολεμική
 • COSMOTECinema2HD
  02:00 (110' - R)
  Ο Δικός της Πόλεμος (A Private War)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema1HD
  02:05 (105' - R)
  Η Ταχύτητα Σκοτώνει (Speed Kills)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - R)
  Balthazar Κ2 Ε1
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  03:25 (100' - PG)
  Η Χιονάτη και τα 7 Γεροντοπαλίκαρα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  03:50 (150' - R)
  Η Αυτοκρατορία των Λύκων (L'Empire des Loups)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  03:50 (110' - R)
  Ο Μιλού το Μάη (Milou en Mai)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG-13)
  Deutschland '89 Ε1
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - R)
  The Great Κ1 Ε1
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  05:05 (75' - PG)
  Μια Νύχτα στον Παράδεισο
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  05:40 (45' - PG)
  Όσκαρ 2021: On the Red Carpet after the Oscars
  Special
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε3
  Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share