Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Έπος των «Ράδιο Αρβύλα» για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: «Εσάς που θέλετε να σας δέρνουν;»

Έχετε τέσσερις επιλογές, διαλέξτε σοφά...

8 Μαρτίου 2021 20:38
Έπος των «Ράδιο Αρβύλα» για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: «Εσάς που θέλετε να σας δέρνουν;»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια ακόμη φοβερή έμπνευση προχώρησε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη να καυτηριάζει με τρόπο μοναδικό όσα συνέβησαν στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή (7/3) και να μας ρωτά… πού θέλουμε να μας δέρνουν.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι συμπαρουσιαστές δεν έκρυψαν τη θλίψη τους για όσα συνέβησαν, διαλέγοντας όμως να αντιμετωπίσουν το θέμα με τέτοιο χιουμοριστικό τρόπο, που για ακόμη μια φορά «τσακίζει κόκκαλα».

Ράδιο Αρβύλα: Εύστοχη και... καυστική τοποθέτηση για όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη

Λίγο μετά το κρύο ανέκδοτο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που δείχνει να είναι καλά ως νοσηλευόμενος στο σπίτι του με κορωνοϊό, η σατιρική εκπομπή παρουσίασε μία δημοσκόπηση, όπου μας ρωτά αν προτιμάμε να τρώμε ξύλο το βράδυ πριν από τον ύπνο, στο κομμωτήριο, την ώρα που κάνουμε το εμβόλιο, ή την ώρα που βλέπουμε Battle of the Couples.

«Ίσως και να άξιζε για το τελευταίο», ανέφερε ο Κανάκης, με την εκπομπή μετά να ρίχνει… έκτακτο δελτίο του Open, στο οποίο παρουσιάζουν την είδηση από την πλευρά, που προσπαθούν χωρίς απόδειξη να δείξουν οι αστυνομικοί.

Συναγερμός στο «Ράδιο Αρβύλα»: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Συναγερμός επικρατεί στο «Ράδιο Αρβύλα», αφού θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με τους συνεργάτες του στην εκπομπή να αναφέρονται στο ζήτημα.

Η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με τον Αντώνη Κανάκη να ενημερώνει λίγο αργότερα τους τηλεθεατές για την δεύτερη συνεχόμενη απουσία του Στάθη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήρθε μες στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Στάθης Παναγιωτόπουλος με κορωνοϊό

Ράδιο Αρβύλα: Με κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης, ο συνεργάτης της εκπομπής είναι τελικά θετικός στον κορωνοϊό, μετά το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ που υποβλήθηκε χθες το πρωί. Για τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα δεν θα τον βλέπουμε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Σε ζωντανή σύνδεση που είχαν μαζί του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός, χωρίς να έχει πολλά συμπτώματα από τον ιό.

Ο δημοσιογράφος θα πρέπει να κάνει την απαιτούμενη και απαραίτητη καραντίνα του στο σπίτι, προφυλάσσοντας τους γύρω του και σε λίγες ημέρες όταν η υγεία του το επιτρέψει θα τον δούμε και πάλι στο πλατό της εκπομπής.

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share