Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γιος του συμμετέχει στη σειρά “Τα Καλύτερα μας Χρόνια”

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει πλέον μεγαλώσει και μάλιστα έχει γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ωστόσο αυτό που λίγοι γνώριζαν είναι πως συμμετέχει στην νέα επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερα μας Χρόνια.
Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος μάλιστα μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ενσαρκώνει τον ρόλο του Αλέξανδρου, του φίλου της Μάρθας. «Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει.
Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είχε πει πρόσφατα ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξή του. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε τον Τάσο Χαλκιά να παίρνει τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σήριαλ.
Πέτρος Φιλιππίδης: Οριστικό τέλος και από το θέατρο Μουσούρη
Οριστικά φαίνεται να φεύγει από το θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό». Μάλιστα, η είδηση «έσκασε» μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, η οποία αναφέρεται στο τέλος της συνεργασίας με το γνωστό ηθοποιό.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του ηθοποιού – σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα υπάρχει».
Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία αυτή στο παρακάτω βίντεo:






0 ΣΧΟΛΙΑ