Χαμός στις Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή με την απόδραση! Ραγδαίες εξελίξεις

Προχωράει η προσπάθεια απόδρασης στις φυλακές, την ώρα που ο Δούκας επιστρέφει θριαμβευτικά στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Τετάρτης (11-11) στις «Άγριες Μέλισσες».
Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα να κάνουν πίσω από το σχέδιό τους, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες. Μαζί με τη Χατζίδου, που ρίχνει στάχτη στα μάτια του Βόσκαρη, αποφασίζουν να προχωρήσουν αμέσως. Θα προλάβει, όμως, ο Βόσκαρης να τις σταματήσει;
Ο Γραμματικός φλερτάρει με την Πηνελόπη στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και φέρνει αναστάτωση στο χωριό και τον Μιλτιάδη, ο οποίος αποφασίζει να αντιδράσει και να εισβάλει στο σπίτι των Σεβαστών, στο επεισόδιο της Τετάρτης (11-11) στις «Άγριες Μέλισσες».
Οι αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δόμνας προχωρούν, αλλά το κλίμα είναι βαρύ, καθώς ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του.
Η Πηνελόπη είναι ψυχρή απέναντι στον Μελέτη, ενώ την ίδια στιγμή ο Γραμματικός φαίνεται να τη φλερτάρει στο επεισόδιο της Τετάρτης (11-11) στις «Άγριες Μέλισσες».
Τι θα συμβεί από δω και πέρα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Δούκας, επέστρεψε για τα καλά;
Δυσάρεστες εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες: Κόβονται;
Μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να κόψει μια μέρα προβολής της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ήρθε ακόμα μια δυσάρεστη είδηση λόγω lockdown και θα σας την μεταφέρω πρώτη στο Vanda’s blog.
Ενώ η κυβέρνηση είχε δώσει εντολή να παγώσουν τα γυρίσματα σειρών και προγραμμάτων μετά από έκκληση των σταθμών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, φαίνεται πως ήρθε άρση του μέτρου αυτού με την προϋπόθεση φυσικά πως θα… διαβάστε περισσότερα για τις Άγριες Μέλισσες στο Youweekly.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ