Όλα… τούμπα στις Άγριες Μέλισσες: Η κατάθεση που ανατρέπει τα πάντα στη δίκη

Όλα… τούμπα έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες», με μια κατάθεση να ανατρέπει τα πάντα στη δίκη της Ελένης, στη σειρά του ΑΝΤ1, με την ίδια να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για το θάνατο του Σέργιου, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.
Νέες μεγάλες εξελίξεις έρχονται, τόσο στο «μέτωπο» αυτό όσο και σε όσα συμβαίνουν στο χωριό, καθώς ο κλοιός…. σφίγγει για τον Κλεομένη, ενώ η Βιολέτα μπορεί να προχωρά στην απόφασή της να αφήσει το καφενείο της στον Σταμάτη, αλλά ο Παναγιώτης έχει άλλα σχέδια.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 – Τετάρτη 23/9
Στο δικαστήριο ο Δούκας υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν το Σέργιο ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Ο Σαράφης δεν καταλαβαίνει το λόγο μιας τέτοιας κίνησης και πιέζει την Ελένη να του πει όλη την αλήθεια. Ο Κυπραίος ανήμπορος να τη βοηθήσει, πιέζει τη Δρόσω να πούνε τι πραγματικά έχει συμβεί. Θα δεχτεί η Δρόσω να ομολογήσει, για χάρη της αδελφής της; Η Βιολέτα υποχωρεί στις απαιτήσεις του Σταμάτη και δέχεται να του δώσει το καφενείο για να βγει το διαζύγιο. Ο Παναγιώτης όμως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κρυφά, με το σχέδιο του. Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις. Ο κλοιός κλείνει γύρω από τον Κλεομένη που πιέζεται και ξεσπά στην Πηνελόπη. Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης. Η κατάθεση όμως της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, θα ανατρέψει την κατάσταση.
Δείτε τις εξελίξεις μέσα από τα πλάνα, που έδωσε στο trailer του ο ΑΝΤ1 για το επεισόδιο της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου:






0 ΣΧΟΛΙΑ