ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Νίκος Κουρκούλης: “Όλη η αλήθεια για το γάμο μου”! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ! (PHOTOS)

Νίκος Κουρκούλης: “Όλη η αλήθεια για το γάμο μου”! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ! (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

«Περάσαμε φάσεις που ήταν δύσκολες και εγώ έπρεπε να ήμουν παρών σε κάποια πράγματα». Με το χέρι στην καρδιά και χωρίς να θέλει καθόλου να κρυφτεί, ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε την κρίση που πέρασε ο γάμος του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Radio DIVA «DIVA STARS» και τα είπε όλα. Αφού υπέγραψε αυτόγραφα στις θαυμάστριές του, εξομολογήθηκε τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το τι πραγματικά συμβαίνει με το γάμο του.

«Κρίση υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια», είπε ο τραγουδιστής για να γίνει στη συνέχεια πιο συγκεκριμένος: «Μέσα από τις δοκιμασίες βγαίνεις και πιο δυνατός. Η Κέλλυ ως μητέρα έχει πιο δύσκολο ρόλο. Ο ρόλος του πατέρα είναι περισσότερο συνοδευτικός. Περάσαμε φάσεις που ήταν δύσκολες και εγώ έπρεπε να είμαι πιο πολύ παρών. Λόγω όμως των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα ή δεν καταλάβαινα ότι έπρεπε να είμαι περισσότερο δίπλα της. Κάποια στιγμή το κατάλαβα. Από τη στιγμή που συνεχίζουμε να είμαστε μαζί, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαστε χώρια. Αν υπάρχει αγάπη, μπορείς να ξεπερνάς οτιδήποτε δύσκολο σου συμβεί».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να ασχοληθεί και με κάτι άλλο επαγγελματικά, δεδομένου ότι το τραγούδι περνάει σοβαρή κρίση. «Πλέον δουλεύουμε το πολύ δύο φορές την εβδομάδα και έτσι έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Δεν μπορείς να κάθεσαι άπραγος. Τον τελευταίο καιρό με την ομάδα των συνεργατών μου έχουμε κάνει άνοιγμα στο χώρο της εστίασης», ανέφερε για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την υποκριτική. Προς το παρόν γράφω ένα σενάριο αλλά και στίχους». Και ως κλασικός χαζομπαμπάς γράφει και ένα παραμύθι. «Είναι μια μέθοδος μουσικής για παιδιά. Σε συνδυασμό με το παραμύθι, θα μαθαίνουν να ανακαλύπτουν και να διδάσκονται τη μουσική».

 

 

Για περισσότερα Gossip κάντε κλικ εδώ

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου