Θρήνος στην ελληνική μουσική! Η showbiz αποχαιρετά τον ντράμερ της!!! (PHOTOS)

Θρηνεί η ελληνική showbiz με τον θάνατο του κορυφαίου ντράμερ της Ελλάδας Σπύρου Δόριζα, ο οποίος, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.
Ο Σπύρος Δόριζας αισθάνθηκε πόνους στο σώμα και επισκέφθηκε νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέστη καρδιακή προσβολή. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, από το νεκροταφείο Σχιστού.
Μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έγραψαν στα social media τασυλλυπητήρια τους, για τον μουσικό ο οποίος κατά καιρούς είχε συνεργαστεί με «μεγάλα» ονόματα, όπως οι Μαρινέλα, Γιώργος Νταλάρας, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μάριος Φραγκούλης.
Χρήστος Δάντης
Σαλίνα Γαβαλά
Η τελευταία ανάρτηση του Σπύρου στο Twitter ήταν στις 27 Ιουνίου, οπότε και είχε γράψει: «Teaching at Modern Music School-Athens!!! , Διδάσκοντας στο μουσικό σχολείο της Αθήνας», ενώ τηνπροηγούμενη μέρα, είχε συνεργαστεί με τη Μαντώ, στο πάρτι που είχε διοργανώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Λάμψη», στη Γλυφάδα.
star.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






0 ΣΧΟΛΙΑ