Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριες Μέλισσες: Καυτές εξελίξεις στο σημερινό (23/10) επεισόδιο!

Όλα όσα θα δούμε!

23 Οκτωβρίου 2019 10:18
Άγριες Μέλισσες: Καυτές εξελίξεις στο σημερινό (23/10) επεισόδιο!

Νέος έρωτας «βόμβα» έρχεται στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1! Καυτές ερωτικές σκηνές από το πάθος του Θωμά και της Μυρσίνης!

Να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο!

Ο θρήνος για τον γιο της ρίχνει τη Μυρσίνη σε ακόμη μεγαλύτερη κατάθλιψη! Ο ερχομός όμως του Θωμά Κυπραίου στη ζωή της και το έντονο φλερτ μαζί του θα μαλακώσει την καρδιά της και θα την κάνει να νιώσει ξανά γυναίκα μετά από χρόνια... Ολα αυτά μέχρι που ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια!

Ο Θωμάς Κυπραίος δεν έφτασε τυχαία στο Διαφάνι, όπως έχουμε δει, αλλά τον έφερε η Μυρσίνη Σεβαστού προκειμένου να ερευνήσει τη δολοφονία του γιου του. Οχι όμως γενικά, αλλά συγκεκριμένα στο σπίτι των τριών αδελφών Σταμίρη. Οπως έχουμε ήδη δει, εμφανίζεται από το πουθενά και νοικιάζει το δώμα του Νικηφόρου. Η δικαιολογία του για την εγκατάστασή του εκεί είναι ότι ήθελε να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Δεν κινεί κανενός την υποψία, μιας και δείχνει φιλικός και τίμιος με όλους.

Πρωταγωνιστής από τις "Άγριες Μέλισσες" έχει χαρίσει την φωνή του σε πολλά κινούμενα σχέδια! (Video)

Η πρώτη συνάντηση με τη Μυρσίνη δεν αργεί να γίνει. Εκείνη του δίνει ένα μέρος των χρημάτων που έχουν συμφωνήσει και του λέει: «Θα πάρεις τα υπόλοιπα όταν βρεις τον πραγματικό δολοφόνο του γιου μου», ενώ παράλληλα του εξηγεί πως ένοχες είναι οι αδελφές Σταμίρη.

Ο Θωμάς εκτός από το να προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από όσους συναντάει, καταφέρνει με τον τρόπο του να κερδίσει και την εμπιστοσύνη της δύσκολης και δύσπιστης Ελένης. Αρχικά τη βοηθάει με το να διώξει τον Δούκα από το σπίτι της, όταν εκείνος πήγε να ζητήσει τα χωράφια της ως προίκα για τον γάμο της με τον Σέργιο και στη συνέχεια προσφέρεται να τη βοηθήσει στα χωράφια και μάλιστα χωρίς μισθό! Μέρα με τη μέρα η Ελένη αρχίζει να τον εμπιστεύεται και εκείνος βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να μπορεί να μπαινοβγαίνει στο σπίτι των τριών αδελφών, μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκει στον αχυρώνα όπου έγινε το φονικό, το μανικετόκουμπο του Σέργιου.

Ο Θωμάς συναντάει ξανά τη Μυρσίνη για να την ενημερώσει σχετικά με τα στοιχεία που έχει συλλέξει και της ζητάει περισσότερα χρήματα. Μάρτυρας στη συνάντηση αυτή είναι ο Μελέτης, ο οποίος και το αποκαλύπτει στη Μυρσίνη. Εκείνη όμως φροντίζει να τον βάλει στη θέση του: «Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου και να μη διαστρεβλώνεις τα γεγονότα». Ο Μελέτης όμως είναι σίγουρος πως η Μυρσίνη κάτι κρύβει!

Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα δεν αποκαλύπτει τίποτα στον Δούκα καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλέσει την οργή του και ίσως... έναν ακόμη θάνατο! Οσο πυκνώνουν οι συναντήσεις της Μυρσίνης και του Θωμά, τόσο αρχίζει και το φλερτ μεταξύ τους, μέχρι που εκείνος της αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος μαζί της. «Εχεις τρελαθεί; Τι λόγια είναι αυτά;», παραξενεύεται η Μυρσίνη, αλλά εκείνος την αρπάζει και τη φέρνει κοντά του: «Είσαι μια πανέμορφη γυναίκα.

Αυτό το βλέπει ο καθένας... Μου έχεις πάρει το μυαλό από την πρώτη στιγμή που σε είδα», της λέει με πάθος και τη φιλάει... Η Μυρσίνη κολακεύεται και ανταποδίδει στο φιλί του. Η απομάκρυνσή τους σαν ζευγάρι με τον Δούκα, αλλά και η άσχημη ψυχολογία της από τον τραγικό χαμό του γιου της, την κάνουν να δει με άλλο μάτι τη ζωή και να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον εαυτό της ως γυναίκα.

Σύντομα οι συναντήσεις τους αυξάνονται, με κίνδυνο πάντα να αποκαλυφθεί το μυστικό ειδύλλιο... «Είναι λάθος αυτό που κάνουμε», του τονίζει εκείνη, αλλά ο Θωμάς, άκρως γοητευτικός, φροντίζει κάθε φορά να την κάνει να μην μπορεί να αντισταθεί στον έρωτά του.

Η Μυρσίνη νιώθει και πάλι γυναίκα και μάλιστα επιθυμητή. Τα παίζει όλα για όλα και παραδίνεται στον έρωτά του... Εκτός από την εμφάνισή της, αρχίζει να αλλάζει και συμπεριφορά και να γίνεται πιο γλυκιά και καλή, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους γύρω της... Ομως ο Δούκας δεν αργεί να μάθει ότι η γυναίκα του συναντάει έναν άλλον άντρα...

Ο Δούκας απειλεί θεούς και δαίμονες

Και ενώ ο Θωμάς έχει γίνει δεκτός από τους κατοίκους του χωριού, ο Δούκας κάθε άλλο παρά συμπάθεια του έχει. Μετά μάλιστα και από το περιστατικό όπου τον έδιωξε από το σπίτι της Ελένης, ο ισχυρός άντρας τον έχει βάλει στο μάτι και δίνει εντολή στον Μελέτη να τον παρακολουθεί: «Μάθε τα πάντα! Πού μένει, πού πάει, με ποιους συναντιέται, ποιος είναι! Μην τολμήσεις να εμφανιστείς μπροστά μου, αν δεν έχεις απαντήσεις. Μπρος τώρα, δρόμο». Ο Μελέτης κάνει, φυσικά, αυτό που τον διέταξε το αφεντικό του και έτσι παρακολουθεί κάθε βήμα του μυστηριώδους άντρα που εμφανίστηκε από το πουθενά! Παρακολουθεί και τις ερωτικές συναντήσεις της Μυρσίνης μαζί του, αλλά δεν τολμάει να το αποκαλύψει στο αφεντικό του. Κάπως έτσι σοκαρισμένος ανακαλύπτει τις συναντήσεις του με τη γυναίκα του αφεντικού του. Ομως ένα υποτιμητικό σχόλιο της Μυρσίνης προς το πρόσωπό του, τον κάνει να αποκαλύψει στον Δούκα όσα είδε. «Μελέτη, πρόσεξε καλά! Είσαι σίγουρος γι’ αυτό που μου λες;», τον ρωτάει και ο Μελέτης του απαντάει καταφατικά. «Ωστε έτσι, η άτιμη! Με ξεφτιλίζει με αυτόν τον τρόπο! Θα δεις τι θα γίνει», μονολογεί ο Δούκας και σπεύδει έξαλλος να ζητήσει εξηγήσεις από τη γυναίκα του. «Θα μου πεις εδώ και τώρα τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν τον Κυπραίο», τη ρωτάει και εκείνη τα χάνει και δεν ξέρει τι να απαντήσει. «Θα σου κόψω τα πόδια αν μάθω ξανά ότι συναντάς αυτόν τον άντρα! Θα με παρακαλάς για να ζήσεις», την απειλεί και στη συνέχεια πάει να βρει τον Θωμά: «Μείνε μακριά από τη γυναίκα μου! Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση...», του ξεκαθαρίζει.

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ

Οπως η οικογένεια Σεβαστού, έτσι και η Ελένη αντιδράει στο να παντρευτεί η Ασημίνα τον Νικηφόρο. Οταν μάλιστα μαθαίνει πως ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της για να επενδύσει στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής, τονίζει στην αδελφή της: «Βλέπεις λοιπόν γιατί θέλει να σε παντρευτεί;». Η Ασημίνα όμως διαφωνεί και υποστηρίζει πως ο αγαπημένος της είναι διαφορετικός από τον πατέρα του. Ο Δούκας αφού βλέπει πως δεν μπορεί να χωρίσει τον γιο του από την Ασημίνα, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τον έρωτά τους και να αποκτήσει τα χωράφια της Ελένης. Ετσι πάει στην Ελένη και της προτείνει για να επιτρέψει να γίνει ο γάμος, θα του δώσει τα χωράφια της. Εκείνη φυσικά αρνείται και ο Δούκας όπως πάντα την εκδικείται, φέρνοντάς την ξανά σε δύσκολη θέση. Ετσι εκείνη μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, πάει να τον βρει για να δεχτεί την πρότασή του. Ομως δεν υπολογίζει κανείς από τους δύο την αγάπη του Νικηφόρου για την Ασημίνα. «Δεν θέλω τα χωράφια, δεν θέλω προίκα, δεν θέλω τίποτα! Θέλω μόνο να παντρευτώ την Ασημίνα! Την αγαπώ και μ’ αγαπάει», λέει ο νεαρός άντρας και η Ελένη για πρώτη φορά πιστεύει τα λόγια του. Ο Δούκας γίνεται έξω φρενών και τον πετάει έξω από το σπίτι, ενώ παράλληλα τον αποκληρώνει: «Σήκω και φύγε από αυτό το σπίτι! Θα το μετανιώσεις πικρά αυτό που έκανες! Από εδώ και στο εξής είσαι μόνος σου, δεν έχεις τίποτα! Θα σε αποκληρώσω». Ο νεαρός άντρας δεν έχει πού να πάει. Η Ελένη του προτείνει να μείνει μαζί τους. Εκείνος δέχεται, μετακομίζει στο σπίτι των τριών αδελφών και όλο το χωριό κουτσομπολεύει τα όσα έχουν συμβεί!

Πηγή: Youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share