Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρωταγωνιστής από τις "Άγριες Μέλισσες" έχει χαρίσει την φωνή του σε πολλά κινούμενα σχέδια! (Video)

Ποιος είναι;

11 Οκτωβρίου 2019 12:13
Πρωταγωνιστής από τις

Αγαπημένος ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" έχει χαρίσει την φωνή του σε πολλά κινούμενα σχέδια! Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι;

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 έχει σαρώσει και τα νούμερα τηλεθέασης το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Ένας ρόλος όμως που κανείς δεν περνάει απαρατήρητα είναι εκείνος του Δούκα που τον υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης!

Ναι λοιπόν αυτός είναι ο ηθοποιός με την αυστηρή παρουσία έχει χαρίσει την φωνή του σε πολλά αγαπημένα κινούμενα σχέδια!

Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην παιδική σειρά "Του Κουτιού τα Παραμύθια" το 1987 στην ΕΤ1. Ακολούθησε η δραματική σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση "Γόβα Στιλέτο" τη σεζόν 1993-1994 και μία συμμετοχή στην σειρά "Έρωτας και Πάθος". Την περίοδο 1995-1996 συμμετείχε στις σειρές "Ο πρίγκιπας" και "Η φυλή των ανθρώπων".

Από το 1996 μέχρι το 1998 ερμήνευσε τον ρόλο του Τίμου Δράκου στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου "Η Λάμψη" έχοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στον 6ο και 7ο κύκλο της σειράς.[2] Τη σεζόν 2000-2001 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά "Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα" ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές "Απαγορευμένη Αγάπη" και "Μόνη εξ αμελείας". Την περίοδο 2005-2007 έλαβε μέρος στην δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη "Της Αγάπης Μαχαιριά". Ακολούθησαν οι σειρές "Ο γητευτής", "Έχω ένα μυστικό", "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" και "Αληθινοί Έρωτες". Από το 2009 μέχρι το 2011 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 "Κάρμα". Μετά από τηλεοπτική αποχή 8 χρόνων επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2018-2019 με το ρόλο του Λευτέρη Ανδρέου στην δραματική σειρά "Η Επιστροφή".

Έκτος από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές έχει δώσει τη φωνή σε διάφορες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων με πιο γνώστη συμμετοχή στη σειρά ταινιών "Η εποχή των παγετώνων".

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Νιώθω περήφανη για σένα, αγόρι μου» Ποιον ηθοποιό από τις "Άγριες Μέλισσες" αποθέωσε η Έλενα Ακρίτα;

Η σειρά του ANT1 "Άγριες Μέλισσες" έχει καθηλώσει το Ελληνικό κοινό και για αυτό οι κριτικές αποθεώνουν το καστ και την παραγωγή! Βέβαια η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά για έναν ηθοποιό της σειράς: «Νιώθω περήφανη για σένα, αγόρι μου!».

Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη δημοσιογράφος και σεναριογράφος έγραψε στο Facebook πόσο υπερήφανη είναι για τον Γιώργο Γεροδιδάκη, ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη, τον επιστάτη του Δούκα.

Με την σειρά του, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την κ. Ακρίτα λέγοντάς της, μεταξύ άλλων, πως η ίδια διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share