ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Φτερωτός Θεός: Οι πιο δύσκολες στιγμές της Σανέμ! Ποιος την σώζει;

Φτερωτός Θεός: Οι πιο δύσκολες στιγμές της Σανέμ! Ποιος την σώζει;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Δύσκολες στιγμές θα περάσει σήμερα η Σανέμ, ωστόσο ο Τζαν την σώζει για ακόμη μια φορά. Οι εξελίξεις 4/10 στον «Φτερωτό Θεό».

Μετά την συνεργασία Φαμπρί και Αϊλίν, έχουν ξεκινήσει οι πιέσεις.

Η Αϊλίν αποκαλύπτει στον Εμρέ ότι έχει βάλει κρυφή κάμερα στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας» για να τους κλέβει τις καμπάνιες, και ζητά τη βοήθειά του για να την αφαιρέσουν προτού κάποιος την πάρει είδηση. Ο Εμρέ έξαλλος μαζί της αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια.

Στην «Υπέροχη Ιδέα» γιορτάζουν το γεγονός ότι πήραν την καμπάνια της Compass Sports, όμως ο Τζαν και η Ντερέν ανησυχούν για τον κατάσκοπο που τους έκλεβε τόσο καιρό τη δουλειά. Εν τω μεταξύ, ο κύριος Φάμπρι φέρνει στη Σανέμ σύμβαση συνεργασίας και απαιτεί να του δώσει το άρωμά της όπως είχαν συμφωνήσει. Η Σανέμ διστάζει να υπογράψει και ο Τζαν παρεμβαίνει για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση. Όμως για να τη γλιτώσει από τις απαιτήσεις του Φάμπρι κινδυνεύει να χρεοκοπήσει την εταιρία. Η Σανέμ εκφράζει στον Τζαν την ευγνωμοσύνη της με ένα δώρο εντελώς προσωπικό!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! O Νίκος θα σκοτώσει την Μάρθα! Η υπόσχεση που τα αλλάζει όλα!

«Βόμβα» είναι οι σημερινές 4/10 εξελίξεις στην δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο Νίκος υπόσχεται πως θα σκοτώσει την Μάρθα.

Θα μάθει η Μαρίνα όλη την αλήθεια για το εξώγαμο του Μιχάλη;

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 15

Ο Φώτης αποκαλύπτει στην Κάτια πως έχει μια κόρη, όμως εκείνη φοβάται να τον πιστέψει. Η Μαρίνα μένει συνέχεια δίπλα στην Κάτια εμποδίζοντας άθελά της τα σχέδια της Μάρθας. Η Μάρθα αποφασίζει να την απομακρύνει με κάποιον τρόπο από το νοσοκομείο για να αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Νίκο. Η Έλλη ψηφίζει τον Χατζή για πρόεδρο στην εταιρεία και έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Δημήτρη και του Κωστή. Η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια για το μωρό της. Ο Νίκος παίρνει την Κάτια από το νοσοκομείο και υπόσχεται στην Μάρθα πως θα την σκοτώσει.

Απόπειρα αυτοκτονίας στην Elif!

Μια απόπειρα αυτοκτονίας στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, τους συγκλονίζει όλους. Οι εξελίξεις για σήμερα Παρασκευή 4/10.

Σοκαριστικές ήταν και οι χθεσινές εξελίξεις που είδαμε.

Παρασκευή 4/10
Επεισόδιο 430
Η Αϊσέλ μένει στο κτήμα. Βλέπει έναν εφιάλτη και ταράζεται. Νιώθει πως η ζωή για εκείνη δεν έχει νόημα και προσπαθεί να αυτοκτονήσει αλλά η οικογένεια Εμίρογλου την ανακαλύπτει και την εμποδίζει από το να κάνει κάποια τρέλα.

Η Μελέκ εξηγεί στην Μπαχριγιέ την κατάσταση της Αϊσέλ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει και δεν την νοιάζουν όλα όσα περνάει η Αϊσέλ. Της λέει πως αν μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν έχουν τελειώσει τη δουλειά, η Αϊσέλ δεν θα πληρωθεί. Ο Μουράτ πηγαίνει τον Βεϊσέλ και τη γυναίκα του στη γειτονιά του κοριτσιού, που του αρέσει για να πουλήσουν εκεί το εμπόρευμά τους.

Ο Βεϊσέλ θυμάται πως σε αυτό το δρόμο ο Μουράτ πούλαγε το εμπόρευμά τους στη μισή τιμή σε όλα τα κορίτσια. Ο Ερκούτ μιλάει στο τηλέφωνο με την Αρζού σχετικά με τον Σερντάρ αλλά μόλις εμφανίζεται η Ασουμάν το κλείνει. Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να έρθουν στην κατοχή τους οι ηχογραφήσεις του και όποιες κόπιες υπάρχουν. Ο Ουμίτ του λέει πως έχει ένα σχέδιο. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με ένα δώρο για την Ελίφ, τη νέα της στολή για το σχολείο. Ο Καζίμ, ο άντρας της Αϊσέλ την αναζητεί και η Γκιουλάι του λέει πως μένει στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Μουράτ καταφέρνει να μιλήσει στο κορίτσι που του αρέσει αλλά ανακαλύπτει πως εκείνη έχει αγόρι. Η Ελίφ ακούει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να μιλάνε για το σχολείο της Ελίφ και τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και η μικρούλα δηλώνει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο. Ο Καζίμ ακολουθεί τη Μελέκ. Η Αρζού γνωρίζει τον Ουμίτ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου