MasterChef: Το απίστευτο καρφί του Ζαχίρ για την Σπυριδούλα: «Έχει αλλεργία στο στόμα της»! (Video)

Οι 6 παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι του Star, MasterChef περιμένουν να δουν την πρώτη ύλη που θα επιλέξει ο Χρήστος Μπάρκας, ο νικητής του Mystery Box για εκείνους την ώρα που βρίσκεται σε.. μίνι σύσκεψη με τους κριτές!
Και ενώ ο Χρήστος βρίσκεται στην αποθήκη τροφίμων εκείνοι κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι μπορεί να επιλέξει.
Μάλιστα, η Σπυριδούλα λέει στους συμπαίκτες της ότι δε θέλει να είναι σκαντζόχοιρος, και αρχίζει να εξηγεί το γιατί.
Η ίδια μιλάει ακατάπαυστα, με αποτέλεσμα ο Ζαχίρ να φτάσει στα… όρια του και να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Στην πατρίδα μου λέμε ότι αυτός που μιλάει πολύ έχει αλλεργία στο στόμα. Και η Σπυριδούλα έχει αλλεργία στο στόμα της. Δεν μπορεί να το κλείσει για λίγο».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oyCdrg6z0_M&feature=youtu.be[/youtube]
MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε απευθείας στους 6 του διαγωνισμού μαγειρικής του Star!
Ποιος παίκτης ανάμεσα στον Πάνο, τον Χρήστο και τον Μανώλη κατάφερε τελικά να περάσει απευθείας στους 6 του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, Masterchef;
Και οι τρεις παίκτες μετά το τέλος της δοκιμασίας με το Mystery Box στάθηκαν μπροστά από τους κριτές προκειμένου να μάθουν ποιος θα περάσει απευθείας στους έξι του διαγωνισμού μαγειρικής.






0 ΣΧΟΛΙΑ