MasterChef: Η «κουκουβάγια» που ξύπνησε τον Χρήστο! – Η απίστευτη συνήθεια των παικτών που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! (Video)

Να ξυπνήσει όλους τους παίκτες του MasterChef είχε αναλάβει στο σημερινό επεισόδιο ο Ζαχίρ, αφού όπως είδαμε αφού ξύπνησε ντύθηκε και πήρε το πρωινό του, φρόντισε να ξυπνήσει τόσο τον Παντελή, όσο και τον Χρήστο!
Μάλιστα, όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι μαγειρικής του Star, ξέρουν πως ο παίκτης που ξυπνά πρώτος από όλους είναι ο Χρήστος γεγονός που μας προκάλεσε εντύπωση, γι αυτό και ο Ζαχίρ με τον Παντελή τον πείραζαν!
Ο Ζαχίρ προσπάθησε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του, αλλά ο Παντελής του είπε ότι αν δε δει τον Χρήστο όρθιο δε σκοπεύει να σηκωθεί από το κρεβάτι του.
Όταν λοιπόν ο Ζαχίρ πήγε πάνω από το κρεβάτι του Χρήστου για να τον ξυπνήσει εκείνος τον αποκάλεσε «κουκουβάγια»!
Παράλληλα, στο σημερινό επεισόδιο μάθαμε και την απίστευτη συνήθεια του Παντελή και του Χρήστου που δεν είναι άλλη από το να τρώνε κάθε πρωί αντίδωρο οι δύο τους!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PorP14GXoP0&feature=youtu.be[/youtube]
Master Chef: Δείτε πρώτοι πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός!
Έχουμε την επίσημη ημερομηνία του Master Chef! Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός;
Το reality μαγειρικής του STAR εκπλήσσει συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά.






0 ΣΧΟΛΙΑ