ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Elif – Super αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!

Elif – Super αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Star, Elif! Όλο το ρεπορτάζ με την Μελέκ να είναι στο ψυχιατρείο και την Αρζού στην φυλακή!

Η δεύτερη εξαφάνιση της Ελίφ φτάνει τη Μελέκ στα όριά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό και να οδηγηθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ψυχιατρείο! Από την άλλη, η Αρζού κατηγορείται για τον θάνατο του Μουχσίν και της Νουρτέν και οδηγείται στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν. Διαβάστε παρακάτω….

Κι ενώ τηλεφωνούν στον Κενάν από την αστυνομία ότι η Ελίφ βρέθηκε, εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί! Ο άντρας γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή, αλλά τρελαίνονται από την αγωνία τους που χάθηκε ξανά. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στο μεταξύ, η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και ότι θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν έχει την Ελίφ, αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και λέει στον Μουχσίν πως η Ελίφ το έσκασε και ότι τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία οι γονείς της μικρής. Καθώς αναχωρούν, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί.

Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο και η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται πού είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ ότι προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.

Η ΜΕΛΕΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της περνάνε ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της. Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκοντζά χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ.

Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκοντζά ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκοντζά με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου