Άκης Πετρετζίκης: Γιατί αποχώρησε από το Πρωινό mou;;;

Δεν άρεσαν μάλλον στον Άκη Πετρετζίκη τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το γλυκό που έφτιαξε και δεν ξαναγύρισε στο πλατό.
Παλμιέ με χαλβά του μπακάλη έφτιαξε σήμερα στην κουζίνα της εκπομπής “Πρωινό Mou” ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, αλλά δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας, αφού έφαγε ένα κομμάτ, πήρε και δεύτερο. Τότε η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε: “Σου άρεσε τόσο πολύ;” και εκείνος απάντησε “Όχι!”. Οι συνεργάτες της εκπομπής άρχισαν να γελάνε και ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: “Από λαιμαργία το τρώω. Αφού έχουν φάει όλοι πίσω και δεν άρεσε σε κανέναν”.
Η Φαίη προσπάθησε να το σώσει, λέγοντας: “Για τον καφέ καλό είναι”, αλλά μάταια. Άδικο είχε ο Άκης που έφυγε και δεν ξαναγύρισε στο πλατό για να πει το διαγωνισμό;
www.cosmo.gr
Για περισσότερα τηλεοπτικά νέα κάντε κλικ εδώ






0 ΣΧΟΛΙΑ