ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 2: “Αν δεν κερδίσεις θα σε πατήσω με το… αυτοκίνητο!” – Άγχος και απειλές για γέλια λίγο πριν την ασυλία… (video)

Survivor 2: “Αν δεν κερδίσεις θα σε πατήσω με το… αυτοκίνητο!” – Άγχος και απειλές για γέλια λίγο πριν την ασυλία… (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αγώνας ασυλίας σήμερα ο σημερινός και πολύ μεγάλο είναι το άγχος και για τις δύο ομάδες- αφού θέλουν να προστατέψουν τις ομάδες τους!

Ο Χάρης, είναι ο μόνος που έμεινε από την ομάδα των Διασήμων- με τους παίκτες να κάθονται και να συζητούν και τα πιθανά ενδεχόμενα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

«Αλλά κοίτα τον στόχο και πέτυχε τον Χάρη», είπε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ η Βιργινία πρόσθεσε: «Αλλά Χάρη αν δεν κερδίσεις ξέρεις … η Δαλάκα με το καινούργιο αυτοκίνητο της…», με την Κατερίνα να λέει χιουμοριστικά: «Θα σε πατήσω…».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_bAagdIAZXI[/youtube]

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου