ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η επιστροφή του …ασώτου Τάσου Θεοδώρου στο πλατό του Πρωινό mou και το …gay friendly πουκάμισο του Λιάγκα! (VIDEO)

Η επιστροφή του …ασώτου Τάσου Θεοδώρου στο πλατό του Πρωινό mou και το …gay friendly πουκάμισο του Λιάγκα! (VIDEO)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

O Γιώργος Λιάγκας βγήκε με πουκάμισο-πιτζάμα με τουρκική σημαία! “Παραείναι gay friendly το πουκάμισο”!

Χαλασμός έγινε στην έναρξη του Πρωινό mou σήμερα το πρωί. Το πουκάμισο – πιτζάμα του Γιώργου Λιάγκα επισκίασε την επιστροφή στην εκπομπή του -επί δύο χρόνια συνεργάτη- Τάσου Θεοδώρου.

“Τώρα που το βλέπω, παραείναι gay friendly το πουκάμισο! Το υποστηρίζω!”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε το πλάνο στο μόνιτορ. Το δούλεμα που ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το επέστρεψε πολλαπλό ο Γιώργος, αποκαλύπτοντας ότι ο Τάσος Θεοδώρου κοιμήθηκε στο κρεβάτι του Δημήτρη!

“Δε νομίζω ο πατέρας σου να χαίρεται που στα 32 κοιμάσαι με άντρα!”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Ποια ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου; “Ο γιος του τυρέμπορα βγήκε μυζήθρα”!

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής διαπίστωσε ότι το πουκάμισό του είχε πάνω μία τουρκική σημαία! “Σε λίγο θα με βάλεις και φέσι να φορέσω. Γιουσουφάκι με έντυσες σήμερα! Είναι ντροπή λίγο…”, είπε ο Γιώργος.

Δείτε το βίντεο:

 

www.zappit.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου