Πάει το “κορμί”!!! Η Μις Ισπανία αποκάλυψε ότι έλκεται από γυναίκες!!!!

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Ομορφη αλλά και τολμηρή. Ισπανίδα βασίλισσα της ομορφιάς ανήρτησε στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία με τη σύντροφό της, και έγινε αυτόματα η πρώτη εστεμμένη που παραδέχεται ανοιχτά την ομοφυλοφιλία της.
Η Patricia Yurena, στέφθηκε δυο φορές Μις Ισπανία και ήταν επιλαχούσα στον περσινό διαγωνισμό Μις Υφήλιος, δημοσίευσε το πικάντικο καρέ στα social media προκαλώντας αίσθηση.
Υπό τον τίτλο «Romeo and Juliet», η Yurena ποζάρει στο κρεβάτι κοιτάζοντας με αγάπη τη νεαρή φίλη της. Η αγάπη της ζωής της ονομάζεται Vanesa Cortes, και είναι τραγουδίστρια και DJ, όπως αναφέρει η Telegraph.
« Δημοσίευσα τη φωτογραφία εντελώς αυθόρμητα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε η μελαχρινή καλλονή.






0 ΣΧΟΛΙΑ