Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Για την ΠΑΟΚάρα μας» - Viral ξανά με ζεϊμπέκικο η κοπέλα που χόρεψε έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ (video)

Δείχνει πώς χορεύεται ο ύμνος του δικέφαλου του Βορρά

6 Ιανουαρίου 2024 09:29
«Για την ΠΑΟΚάρα μας» - Viral ξανά με ζεϊμπέκικο η κοπέλα που χόρεψε έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ (video)
Από Εύη Κουρίδου

«Ξαναχτυπά» η κοπέλα έγινε viral στο διαδίκτυο με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε έξω από τη ΓΑΔΑ, ώστε να πει «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

Αυτήν την φορά, θέλησε να δείξει στο TikTok πώς χορεύεται ο ύμνος του ΠΑΟΚ, αφού όπως είπε, κατάγεται από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης και είναι η ομάδα που υποστηρίζει.

Δείτε το βίντεο

Το έκανε ξανά: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και στην Αγιά Σοφιά η κοπέλα που είπε «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ έξω από τη ΓΑΔΑ (video)

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πρόσφατα το ζεϊμπέκικο μίας χορογράφου έξω από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πει «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

Δεν είναι κάτι που έκανε για πρώτη φορά, όπως φαίνεται, αφού η ίδια έχει δημοσιεύσει αντίστοιχο βίντεο έξω από την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το βίντεο

Ελληνίδα χορεύει μέσα στην Κωνσταντινούπολη το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο - Η στιγμή που μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε!

Μια γυναίκα χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στην Κωνσταντινούπολη, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε, ειδικά μετά από τα τελευταία γεγονότα, που έχουν συνταράξει.

Παρά την αναστάτωση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες, τέτοιοι χοροί είναι συμβολικοί, και αυτές οι όμορφες στιγμές μας αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει ειρήνη και σεβασμός στον πολιτισμό του καθενός. Μάλιστα το ίδιο μας ανατριχιάζει και το ζεϊμπέκικο που χόρεψαν Τούρκοι στην Σμύρνη.

Η ανάδυση των εθίμων της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη είναι συγκινητική, και αξίζει να την δείτε. Θαυμάστε την κοπέλα και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας:

Γέλασαν και οι πέτρες: Σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο στον Σπύρο Παπαδόπουλο και μας έπιασαν τα γέλια!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε καλεσμένος στο παρελθόν καλεσμένος ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος!

«Ο κυρ-Θάνος πέθανε παραπονεμένος…» έλεγε το τραγούδι και ο Απόστολος σηκώθηκε και πάνω στο τσακίρ κέφι έριξε κάτω το τραπέζι!

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμήνευε της «γερακίνας γιος» και καταχειροκροτήθηκε!

Να σας θυμίσουμε και το βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο του Τανιμανίδη που σαρώνει στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share