Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έρωτας με 23χρόνια διαφορά: 18χρονη σε σχέση με 41χρονο πατέρα 3 παιδιών - «Τρομακτικό! Μοιάζει με παππούς σου, είναι τόσο θλιβερό» (Video)

«Θα έπρεπε να σπουδάζεις, όχι να φυλάς τα παιδιά ενός μεσήλικα.

19 Δεκεμβρίου 2023 20:11
Έρωτας με 23χρόνια διαφορά: 18χρονη σε σχέση με 41χρονο πατέρα 3 παιδιών - «Τρομακτικό! Μοιάζει με παππούς σου, είναι τόσο θλιβερό» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 20χρονη από τη Βρετανία προκάλεσε θύελλα στα social media, όταν μοιράστηκε τη σχέση της και τον έρωτά της με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της και πατέρα τριών παιδιών.

Η Ellie Liptrot γνώρισε τον Mark στο Γιορκ της Βρετανίας το 2021, όταν ήταν μόλις 18 χρονών και εκείνος 41. Από τότε όμως, η σχέση τους μόνο καλυτερεύει, όπως μοιράζεται στη Sun. Ενώ, άδοξο τέλος είχε ο έρωτας μιας 83χρονης γιαγιάς με τον 37χρονο σύντροφό της.

Δύο χρόνια μετά και η σχέση τους καλά κρατεί, με την Ellie να έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της μητριάς των τριών παιδιών του Μαρκ από προηγούμενο γάμο. Τώρα μέσα στο κλίμα των γιορτών, η Ellie προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας δώρα και ετοιμάζοντας εκπλήξεις για τα θετά της παιδιά.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Ellie, που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας ρούχα στην πλατφόρμα Vinted, απολαμβάνει επίσης το μαγείρεμα και τη γυμναστική - αναγκάζοντας και τον Mark να «τεντώνεται» πού και πού, όπως μοιράζεται στο Tiktok.

«Τρομακτικό! Μοιάζει με παππούς σου, είναι τόσο θλιβερό»

Παρόλο που το ζευγάρι φαίνεται -και δηλώνει- απόλυτα ευτυχισμένο με τη σχέση τους, οι χρήστες της πλατφόρμας δεν το είδαν με ίδιο μάτι. «Νόμιζα ότι ήταν όλα παιδιά του» σχολιάζει ένας χρήστης σε φωτογραφία της οικογένειας.

«Τρομακτικό», «Μοιάζει με παππού σου», γράφουν άλλοι με έναν τρίτο να εξανίσταται «Θα έπρεπε να σπουδάζεις, να κάνεις φίλους και να χτίζεις την καριέρα σου, όχι να φυλάς τα παιδιά ενός μεσήλικα. Είναι τόσο θλιβερό»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share