Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Άδoξo τέλoς στoν έρωτα 83χρονης γιαγιάς με 37χρονο - Toν χώρισε επειδή έπαψαν να έχουν έντονη σεξoυαλική ζωή

Βαρέθηκε, όπως λέει, να του καθαρίζει και να του μαγειρεύει

28 Ιουλίου 2023 17:45
Άδoξo τέλoς στoν έρωτα 83χρονης γιαγιάς με 37χρονο - Toν χώρισε επειδή έπαψαν να έχουν έντονη σεξoυαλική ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άδοξο τέλος είχε ο έρωτας μιας 83χρονης γιαγιάς με τον 37χρονο σύντροφό της. Τον χώρισε επειδή έπαψαν να έχουν έντονη σεξουαλική ζωή. Βαρέθηκε, όπως λέει, να του καθαρίζει και να του μαγειρεύει.

Η 83χρονη Βρετανίδα Άιρις Τζόουνς χώρισε τον 37χρονο Αιγύπτιο εραστή της επειδή κουράστηκε να του μαγειρεύει και να καθαρίζει. Η 83χρονη πριν μερικά χρόνια αποκάλυψε τη σχέση της με τον άνδρα υποστηρίζοντας πως οι δύο τους είχαν μια πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. Ενώ μια άλλη γιαγιά ζει μια περιπετειώδη ζωή παρά την ηλικία της.

Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διακοπών στο Κάιρο και το 2020 παντρεύτηκαν, μετακομίζοντας στο Μπανγκαλόου σε ένα σπίτι με θέα τη Θάλασσα. Αφού εγκαταστάθηκαν στο Weston-super-Mare ο 37χρονος ξεκίνησε να εργάζεται ως φύλακας.

«Παλαιότερα είχαμε μια υπέροχη σεξουαλική ζωή, αλλά στη συνέχεια έφτασε στο απόλυτο τίποτα γιατί ήμουν πάντα τόσο κουρασμένη με το να τον φροντίζω» είπε η 83χρονη στη Dailymail.

«Είμαι καλύτερα χωρίς αυτόν και θα έπρεπε να είχα ακούσει την οικογένεια και τους φίλους μου. Λυπάμαι που τον γνώρισα και τώρα ξέρω ότι ο καλύτερος ήταν ο πρώτος μου σύζυγος».

«Τον έδιωξα τον περασμένο μήνα και έκτοτε δεν τον έχω δει. Έχει πάρει όλα του τα πράγματα και δεν έχω ιδέα πού είναι, αλλά δεν θα είναι ευπρόσδεκτος πίσω εδώ» πρόσθεσε.

«Σίγουρα δεν νιώθω αγάπη γι’ αυτόν αυτή τη στιγμή, αυτό που νιώθω είναι ανόητο και θα έπρεπε να το ξέρω καλύτερα. Δεν ξέρω πού μένει, πού εργάζεται, ποιος του πλένει, απλά δεν τον έχω δει, αλλά κάποιοι φίλοι τον έχουν δει γύρω από τον Γουέστον».

«Παρά τη διαφορά ηλικίας, η Ίρις και ο Μοχάμεντ εξακολουθούσαν να κάνουν έρωτα, αλλά εκείνη ήταν τόσο απασχολημένη κάνοντας όλες τις δουλειές του σπιτιού που συχνά ήταν πολύ κουρασμένη και δεν είχε διάθεση. Υπήρχε ξεκάθαρα ένα πολιτισμικό χάσμα μεταξύ των δύο τους. Μιλούσε αραβικά όλη την ώρα, της άρεσε να έχει τα παράθυρα ανοιχτά, αλλά εκείνος δεν το έκανε και ήταν τόσο υποχόνδριος, ήταν στο γιατρό περισσότερο καιρό από την Ίρις και έχει τα μισά της χρόνια» ανέφερε άνθρωπος που ήταν κοντά στο ζευγάρι.

Η αντίδραση του 37χρονου

Μετά τον χωρισμό ο Μοχάμεντ εξαφανίστηκε και έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Γεια σας παιδιά, κλείνω τον λογαριασμό μου στο Facebook για προσωπικούς λόγους. Λοιπόν, δεν ξέρω πότε θα το ανοίξω ξανά, θα μου λείψετε όλοι, αλλά αυτό είναι καλύτερο για τη ζωή μου τώρα. Ευχαριστώ, παιδιά θα τα πούμε σύντομα» δήλωσε πριν κλείσει τον λογαριασμό του.

Η Dailymail προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Μοχάμεντ αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share