Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Ραγίζει καρδιές

28 Σεπτεμβρίου 2023 13:50
Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η οικογένειά τους τους άφησε σε ένα καταφύγιο, αλλά μαζί βρήκαν το θάρρος να συνεχίσουν.

Μερικά σκυλάκια δημιουργούν δεσμούς τόσο ισχυρούς που γίνονται αχώριστοι.

Τα σκυλιά που συνδέονται ως ζευγάρια συνδέονται έντονα μεταξύ τους και δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τον άλλο.

Συχνά, τα σκυλάκια αναπτύσσουν έναν δεσμό ζευγαριού με έναν αδελφό ή άλλο σκυλάκι με το οποίο έχουν περάσει σημαντικό χρόνο και μεγάλωσαν μαζί.

Αλλά οι δεσμοί ενός ζευγαριού μπορεί να αναπτυχθεί και χωρίς τα σκυλιά να έχουν μεγαλώσει μαζί.

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Μερικές φορές, όσο πιο δύσκολο είναι να πιστέψουμε, οι περίπλοκες καταστάσεις που ζούμε μας οδηγούν σε καλύτερες εμπειρίες ζωής και ανάπτυξη ως ζωντανά όντα, γιατί όχι μόνο οι άνθρωποι περνούν σκληρά πράγματα, αλλά και τα ζώα, στην πραγματικότητα, θα τολμούσα να πω ότι είναι πιο πιθανό να περάσουν από καταστάσεις πόνου και αδικίας, καθώς, δυστυχώς, εξαρτώνται από εμάς, από κάθε απόφαση που λαμβάνουμε και από την αλλαγή θέλησης που έχουμε για αυτούς.

Πρόσφατα, δύο σκυλιά pitbull συναντήθηκαν στο καταφύγιο , ένα από αυτά είναι αρσενικό και το άλλο θηλυκό, τα ονόματά τους είναι Agatha και Jukebox, και οι δύο είχαν ένα δύσκολο παρελθόν, Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να δώσουν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον, ούτε τους εμπόδισε να είναι τα πιο αγαπητά και φιλικά σκυλιά στον κόσμο, γιατί όχι μόνο αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά αγαπούν επίσης τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους διασώστες που έσωσαν τη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Πάνω από όλα ανθρωπιά: Το κατάστημα Σκλαβενίτης στην Πέτρου Ράλλη έβαλε κρεβατάκι για να κοιμάται ένα γέρικο σκυλάκι

Η Agatha ήρθε στο καταφύγιο μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά της κουράστηκε να την φροντίζει και αποφάσισε να την εγκαταλείψει, η Jukebox, ήταν αδέσποτο σκυλί όλη του τη ζωή, αλλά πρόσφατα το καταφύγιο την καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις τους για να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Τα δύο σκυλάκια μπήκαν στο καταφύγιο την ίδια μέρα, από εκείνη τη θλιβερή στιγμή, και οι δύο αγωνίζονταν να προσαρμοστούν στη ζωή και τις συνθήκες του καταφυγίου, ωστόσο , η φιλία που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα ηρεμήσει την κατάθλιψη και το άγχος που υπέμεναν.

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Το καταφύγιο δέχεται περίπου 17.000 ζώα το χρόνο και σήμερα στεγάζει περισσότερα από 400 σκυλιά. Με τόσους πολλούς σκύλους να φροντίσει, είναι πραγματικά ένα θαύμα που αυτό το ζευγάρι έχει διασχίσει τα μονοπάτια, αλλά έτσι, ένα απόγευμα, λίγο καιρό αφού είχαν εισέλθει και οι δύο στο καταφύγιο, ήταν και οι δύο στον ίδιο χώρο καταφυγίου, επειδή παράλληλα , οι φροντιστές τους αποφάσισαν να τους μεταφέρουν στο ίδιο μέρος και την ίδια στιγμή.

Υπήρχαν πολλά σκυλάκια που έπαιζαν στην αυλή, ωστόσο, όταν η Agatha και ο Jukebox κοίταξαν ο ένας τον άλλον, οι υπόλοιποι γούνινοι απομακρύνθηκαν από αυτούς, γιατί αμέσως άρχισαν να παίζουν και να τρέχουν μαζί .

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Η χημεία που υπήρχε μεταξύ των δύο ήταν τόσο μεγάλη που οι εθελοντές που ήταν υπεύθυνοι για αυτούς ήθελαν τα σκυλάκια να ζήσουν στο ίδιο κλουβί, γιατί δεν ήθελαν να στεναχωρηθούν ξανά μόλις χωριστούν.

Τα σκυλάκια δείχνουν πόσο χαρούμενοι είναι που ζουν στο ίδιο κλουβί, δεν ενδιαφέρονται για τον προσωπικό χώρο τους, προτιμούν να είναι άβολα αλλά μαζί, αν και το κλουβί έχει αρκετό χώρο και για τους δύο και για το καθένα να έχει το κρεβάτι του, και οι δύο αποφασίζουν ποιο είναι καλύτερο και περνούν τη νύχτα ζεσταίνοντας ο ένας τον άλλον.

Υπάρχει αρκετός χώρος για να απλωθούν, αλλά μοιράζονται αυτό το μικρό κρεβάτι μαζί γιατί έτσι το προτιμούν.

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Αφού το καταφύγιο συνειδητοποίησε την όμορφη φιλία που είχε προκύψει μεταξύ της Agatha και του Jukebox, αποφάσισαν ότι δεν θα τους χωρίσουν. Θα τους έβρισκαν ένα σπίτι που ήταν πρόθυμο να τα υιοθετήσει και τα δύο, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεται για να το βρουν. Το μόνο που θέλουν είναι να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια τους συνοδεύοντας ο ένας τον άλλον.

Συνήθως δεν λέμε «αυτά τα δύο πρέπει να υιοθετηθούν μαζί» γιατί αυτό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βρουν ένα σπίτι, αλλά με αυτά τα δύο, δεν μπορούμε να τα χωρίσουμε, Ωστόσο ελπίζουμε ότι μπορούμε να βρούμε ένα σπίτι για αυτούς επειδή πιστεύουμε ότι προορίζονται να είναι αδέλφια.

Από την πλευρά τους, τα δύο αξιολάτρευτα μικρά αδέρφια κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν τους ανθρώπους που επισκέπτονται το καταφύγιο να τους ερωτευτούν και τους δύο και να αποφασίσουν να τους δώσουν μια ευκαιρία.

Κάθε φορά που οι άνθρωποι μπαίνουν στο καταφύγιο τραβούν την προσοχή τους, περνώντας από το κλουβί τους , κάνουν πάντα ένα από τα 20 πιο χαριτωμένα πράγματα. Αν δεν ξαπλώνουν μαζί, ένας από αυτούς γλείφει τον άλλο.

Θα δοθούν μόνο σε ένα σπίτι που θα τους αγαπούν και θα τους εκτιμούν, όσο εμείς.

Ενώ ήταν υπέροχο το ζευγάρι να μεγαλώνει πιο ασφαλές και άνετο όταν είχαν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη, ο δεσμός τους ήταν επίσης λίγο επικίνδυνος.

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Είναι συχνά πιο δύσκολο να βρεθεί μια οικογένεια που είναι πρόθυμη να υιοθετήσει δύο σκυλιά ταυτόχρονα από το να βρει κάποιον να υιοθετήσει ένα μόνο σκυλί.

Δυστυχώς, ο τόσο όμορφος δεσμός τους όσο και η φυλή τους τα καθιστούσαν ανεπιθύμητα για πολλούς πιθανούς υιοθετητές.

Αλλά ο διαχωρισμός των δύο σκύλων δεν ήταν απλώς μια επιλογή.

Προκειμένου να βοηθήσει τις πιθανότητές να υιοθετηθούν μαζί, το καταφύγιο τους, τους δημοσίευσε στο Facebook με την ελπίδα ότι κάποιος θα αισθανόταν εμπνευσμένος για να τους δώσει ένα καλό σπίτι.

Και η δημοσίευση έπιασε τόπο. Οι άνθρωποι βρήκαν το ενωμένο ζευγάρι απολύτως αξιολάτρευτο και ο Jukebox και η Agatha γρήγορα έγιναν viral.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές και έλιωσε πολλές καρδιές.

Ο δεσμός τους άγγιξε αμέτρητους ανθρώπους και όλοι ήλπιζαν ότι το αξιολάτρευτο ζευγάρι θα βρει μια υπέροχη οικογένεια που θα μπορούσε να τους δώσει όλη την αγάπη που τους άξιζε.

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Η φήμη τους στο Facebook δεν μεταφράζεται πάντα σε πραγματική επιτυχία, αλλά για αυτά τα τυχερά σκυλάκια σίγουρα δούλεψε. Χρειάστηκαν μόνο λίγες εβδομάδες προτού μια αγαπημένη οικογένεια αποφασίσει ότι η Agatha και ο Jukebox θα ήταν μια τέλεια προσθήκη στην οικογένειά τους.

Η νέα μαμά και ο μπαμπάς τους, ο Έριν και η Ubaldo, αγαπούν τα νέα μικρά μέλη της οικογένειάς τους και εκπλήσσονται από τις γλυκές και όμορφες προσωπικότητες των σκυλιών.

Τόσο η Agatha όσο και ο Jukebox εγκαταστάθηκαν γρήγορα στο νέο τους σπίτι και έκτοτε έφεραν αγάπη και ευτυχία μεταξύ τους και της νέας τους οικογένειας.

Αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι

Η Agatha και ο Jukebox βρήκαν το τέλειο σπίτι τους για πάντα και δεν θα χρειαστεί ποτέ να φοβηθούν ή να μείνουν μόνοι ξανά.

Έχουν μια όμορφη οικογένεια που τους αγαπά και τους φροντίζει, και ξέρουν ότι θα είναι πάντα μαζί και θα μοιράζονται πολλές περιπέτειες.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share