Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Δάκρυα χαράς για την Έλενα: «Oι χημειοθεραπείες κράτησαν για 6 μήνες και τελείωσαν με τη βοήθεια του Θεού» - Νίκησε τον καρκίνο και χτύπησε το καμπανάκι της ζωής (Video)

«Εύχομαι η δική μου εμπειρία και πορεία να αποτελέσει δύναμη ελπίδας, πάθος για ζωή, θάρρος για αγώνα»

23 Σεπτεμβρίου 2023 09:51
Δάκρυα χαράς για την Έλενα: «Oι χημειοθεραπείες κράτησαν για 6 μήνες και τελείωσαν με τη βοήθεια του Θεού» - Νίκησε τον καρκίνο και χτύπησε το καμπανάκι της ζωής (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Έλενα Αγαθαγγέλου στη Λεμεσό, κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο, μετά από έξι δύσκολους μήνες και χτύπησε το καμπανάκι του αιματολογικού θαλάμου στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού. Παράλληλα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τάνια Ρόκκα μίλησε, με χαμόγελο και αισιοδοξία, για την γενναία μάχη που έδωσε με την λευχαιμία και την μεταμόσχευση στην οποία προχώρησε με δότη την αδελφή της

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «οι χημειοθεραπείες κράτησαν για 6 μήνες και τελείωσαν εχτές με τη βοήθεια του Θεού. Το καμπανάκι έγινε δωρεά, μαζί με τον πίνακα μου στο πλάι, όπου αναγράφεται ένα μήνυμα ελπίδας, στον θάλαμο του αιματολογικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και έγιναν οι χημειοθεραπείες».

Και συμπλήρωσε ότι «από εδώ και πέρα θα το χτυπάει ο κάθε καρκινοπαθής που τελειώνει τις χημειοθεραπείες του και βγαίνει νικητής κι εύχομαι πραγματικά να μη φύγει ούτε ένας χωρίς να το χτυπήσει. Εύχομαι η δική μου εμπειρία και πορεία να αποτελέσει δύναμη ελπίδας, πάθος για ζωή, θάρρος για αγώνα».

Η Έλενα Αγαθαγγέλου χτύπησε πρώτη το καμπανάκι του νοσοκομείου

Συγγενείς και φίλοι επιφύλαξαν μια έκπληξη στην Έλενα Αγαθαγγέλου, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της με πανό και μπαλόνια, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί της τη δεύτερη ευκαιρία για ζωή.

«Ραγίζει» καρδιές η Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο: «Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για πολλά στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά και «ράγισε« καρδιές για την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο, αναφέροντας ότι ζει ανά τρίμηνο.

«Την ασθένεια την αντιμετώπισα με υπερβολική δύναμη. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, νομίζω ότι εμένα τώρα με έχει βρει η συνειδητότητα του τι πέρασα. Τώρα μου βγαίνει η θλίψη, το «γιατί;», ο θυμός.

Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο και κάθε φορά νιώθω ότι παίρνω μια επέκταση ζωής. Παλεύω πάρα πολύ με τον φόβο, άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε όμως νικάει ο φόβος», εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.

«Δεν πιστεύω ούτε στο ποτέ, ούτε στο για πάντα. Πιστεύω ότι κερδίζουμε μικρές στιγμές απλώς για όσο μπορώ να είμαι γερή και για όσο αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφό μου, και όσο με αγαπάει κι αυτός φυσικά. Βαδίζουμε στο μαζί», είπε η Δώρα Χρυσικού αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share