Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Ράγισε» καρδιές η Τάνια Ρόκκα: «Η βιοψία έδειξε σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν σούμπιτη για χημειοθεραπείες»

«Σκέφτηκα ότι μπορεί αύριο να μην τα καταφέρω»

22 Σεπτεμβρίου 2023 18:48
«Ράγισε» καρδιές η Τάνια Ρόκκα: «Η βιοψία έδειξε σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν σούμπιτη για χημειοθεραπείες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Τάνια Ρόκκα, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/9), στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε, με χαμόγελο και αισιοδοξία, για την γενναία μάχη που έδωσε με την λευχαιμία και την μεταμόσχευση στην οποία προχώρησε με δότη την αδελφή της. Η ίδια «ράγισε» καρδιές, αναφέροντας ότι η βιοψία έδειξε σοβαρή κακοήθεια και την έβαλαν σούμπιτη για χημειοθεραπείες.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Τάνια Ρόκκα εξομολογήθηκε πως «βρισκόμουν σε μια περιοδεία συναυλιών με τον Γιάννη Ζουγανέλη εκείνο το καλοκαίρι. Χόρευα, τραγουδούσα, είχα αναλάβει και την οργάνωση παραγωγής. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, απλώς την τελευταία εβδομάδα είχα έναν μικρό βήχα που εμφανιζόταν όταν έπεφτα για ύπνο. Διαρκούσε πολύ λίγο, κοιμόμουν κανονικά και το πρωί ξανά το ίδιο». Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

«Μπήκα στο χειρουργείο, κάναμε βιοψία, μας έδειξε αυτή τη σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν… σούμπιτη, που λέμε, για χημειοθεραπείες. Δεν είχα δηλαδή την πολυτέλεια του χρόνου για να το καθυστερήσουμε καθόλου, δυστυχώς. Δεν θα πω ψέματα, δεν είμαι και υπερήρωας. Προφανώς φοβήθηκα, απλά ήταν ελάχιστα λεπτά αυτή η σκέψη. Δηλαδή για να το πω ωμά, πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου και της είπα: «λοιπόν, οι κωδικοί μου στις κάρτες είναι αυτοί. Έχω αυτές τις εκκρεμότητες, λύσ’ τες». Γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί αύριο να μην τα καταφέρω».

«Αυτή η σκέψη όμως πέρασε και έφυγε. Ξαναείδα καθαρά τα κίνητρα μου, τους στόχους μου και είπα: «τα χτυπάω, τελείωσε». Κάπως έτσι έσφιξα τα δόντια και προχωρήσαμε. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αδέλφια, δεν έχουν αυτή την τύχη, αλλά ακόμα και αν έχουν αδέλφια δεν έχουν την τύχη της συμβατότητας. Η συμβατότητα είναι περίπου 1 προς 3 και πάντα, όταν αναφέρομαι στην Ιωάννα, λέω ότι είναι ο ήρωας μου» πρόσθεσε, συγκινημένη, η Τάνια Ρόκκα στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Παρασκευής στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share