Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Σφοδρό τροχαίο λόγω στομ@τικού σ@ξ - Πετάχτηκαν έξω από το ΙΧ σχεδόν γ@μνοι (Video)

Το στομ@τικό σ@ξ είναι μία απολαυστική στιγμή. Το στομ@τικό σ@ξ εν ώρα οδήγησης είναι μία άκρως επικίνδυνη στιγμή... Τι έδειξε το πόρισμα της πυροσβεστικής

4 Ιουνίου 2023 09:18
Σφοδρό τροχαίο λόγω στομ@τικού σ@ξ - Πετάχτηκαν έξω από το ΙΧ σχεδόν γ@μνοι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το στομ@τικό σ@ξ είναι μία απολαυστική στιγμή. Το στομ@τικό σ@ξ εν ώρα οδήγησης είναι μία άκρως επικίνδυνη στιγμή! Αυτό αποδεικνύεται και από το παρακάτω σφοδρό τροχαίο, από το οποίο το ζεύγος βγήκε με μικροτραυματισμούς, ενώ το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά.

Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο του τροχαίου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό των επιβατών και από τα δύο οχήματα. Οι επιβάτες του φορτηγού βγήκαν συγχυσμένοι αλλά καλά στην υγεία τους, ενώ το ζεύγος από το αμάξι έφερε «μικροτραυματισμούς». Παράλληλα, μία άλλη έννοια στην… απογείωση, κάνοντάς την πολύ πιο πικάντικη έδωσε μια επιβάτισσα σε πτήση.

Τι έδειξε το πόρισμα της πυροσβεστικής

Όπως αποδεικνύεται από το πόρισμα της Πυροσβεστικής, το στομ@τικό σ@ξ ήταν ο λόγος που οδηγός έχασε τη συγκέντρωσή του και προσέκρουσε πάνω στο φορτηγό.

Δείτε το βίντεο:

Σάλος στις φυλακές: Δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του

Σάλος στις φυλακές στη Φλόριντα, όπου δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του! Παράλληλα, σε μπελάδες μπήκε ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει έρωτα με μια άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός live streaming μιας ακροαματικής διαδικασίας

Ο Andrew Spark καταδικάστηκε για μια σειρά από βαριά αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Miami Herald.

Ο δικηγόρος απομονωνόταν με τις πελάτισσές του στο δωμάτιο επισκέψεων των φυλακών και έκαναν έρωτα μπροστά στην κάμερα.

Οι συχνές του επισκέψεις αφορούσαν μάλιστα σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα της Φλόριντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας.

Ο Spark είχε μετατρέψει τις συναντήσεις δικηγόρου-πελάτη σε κανονική «ροζ» επιχείρηση, αναγκάζοντας τις κρατούμενες να υπογράφουν ρήτρες εχεμύθειας για τις συνευρέσεις τους. Ήταν υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν τίποτα για την ταυτότητά του, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ο δικηγόρος πλήρωσε μια κρατούμενη 10 δολάρια για να τη βιντεοσκοπήσει να του κάνει στοματικό έρωτα.

Αυτό ήταν το περιστατικό που θα οδηγούσε στη σύλληψη του 58χρονου δικηγόρου, καθώς τον έπιασαν στα πράσα. Όσο για την παρτενέρ του, ήταν φυλακισμένη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share