Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επικό αυτοτρολάρισμα Κυριάκου Μητσοτάκη για την "γκαντεμιά" του: «Δεν σας εύχομαι καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές!» (Video)

Ακόμα ένα viral βίντεο από τον υποψήφιο πρωθυπουργό

1 Ιουνίου 2023 13:50
Επικό αυτοτρολάρισμα Κυριάκου Μητσοτάκη για την
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αγαπημένη συνήθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το Tik Tok, με τον υποψήφιο για πρωθυπουργό της Ελλάδας να επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να έρθει πιο κοντά στη νεολαία! Ο αρχηγός της ΝΔ, ανεβάζει συχνά πυκνά βίντεο στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, τα οποία μάλιστα γίνοντα viral πολύ γρήγορα! Παράλληλα, δείτε εδώ την επική απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν είναι... γκαντέμης!

Επικό αυτοτρολάρισμα Κυριάκου Μητσοτάκη για την "γκαντεμιά" του

Αυτή τη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοτρολάρεται, καθώς στους νέους δεν θεωρείται και ο πιο… γουρλής στον κόσμο. Με αφορμή λοιπόν την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων, είπε:

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία για τις πανελλήνιες, αλλά οι συνεργάτες μου μου είπανε “Σταμάτα! Τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους σου”. Στα σοβαρά τώρα, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη, υπερήφανοι για εσάς».

«Κυριάκο, σκύψε λίγο να σου πω. Πες τους να πετάξουν τα παλιά...» - Το ψιθύρισμα της Ντόρας στο αυτί του Μητσοτάκη (Video)

Μεγάλες στιγμές για τη ΝΔ στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα για… την «οικογένεια» καθώς μια υπενθύμιση που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το τέλος της ομιλίας του στις Βρύσες Αποκορώνου το πρωί της Τετάρτης, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25η Ιουνίου και σχολίασε τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα.

Το ψιθύρισμα της Ντόρας στο αυτί του Μητσοτάκη

Όπως μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το zarpanews.gr, μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την ομιλία του, η Ντόρα Μπακογιάννη, πλησιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντάς του:

«Πες τους ότι πρέπει να πετάξουν τα παλιά ψηφοδέλτια», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει την υπενθύμιση στους πολίτες, για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου.

«Θυμίζω τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε. Βγαίνουν καινούρια ψηφοδέλτια. Μην πάει να πέσει στην κάλπη κανένα από τα παλιά ψηφοδέλτια», υπενθύμισε σαν καλός μαθητής ο Κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Θα σας δώσουμε καινούρια».

Υπενθυμίζεται πως κατά τις επόμενες εκλογές, δε θα γίνεται σταυροδοσία στους υποψηφίους, αλλά η επιλογή θα γίνει με λίστα, σύμφωνα με τη σειρά κατά την οποία εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share