Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Εκλογές 2023: «Θα είχα παραιτηθεί στη θέση του Τσίπρα» - "Καρφί" Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ήττα με 20 μονάδες!

«Το πώς βιώνει και μεταβολίζει πολιτικά μια πολιτική ήττα είναι μια βαθιά προσωπική απόφαση που αφορά τον ίδιο και το κόμμα του»

1 Ιουνίου 2023 12:18
Εκλογές 2023: «Θα είχα παραιτηθεί στη θέση του Τσίπρα» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25η Ιουνίου και σχολίασε τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα.

«Με φωνάζουν πρωθυπουργό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πρωθυπουργός, είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός».

«Θα είχα παραιτηθεί στη θέση του Τσίπρα» - "Καρφί" Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ήττα με 20 μονάδες

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι δεν πίνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περίοδου περιγράφοντας ότι «κάποτε που ήμουν μικρός είχα πάει σε μια περιοδεία με τον πατέρα μου και είχα πει ότι θα πίνω ότι μου δίνουν, αλλά στις 12 είχα φύγει και ήμουν κάπου αλλού. Στο τέλος της ημέρας θα πιώ ένα κρασάκι και μια μπυρίτσα».

Στο υποθετικό ερώτημα του Αλέξη Τσίπρα τι να κάνει μετά την ήττα με 20 μονάδες ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «φαντάζομαι οτι ξέρει καλύτερα τι να κάνει. Το πώς βιώνει και μεταβολίζει πολιτικά μια πολιτική ήττα είναι μια βαθιά προσωπική απόφαση που αφορά τον ίδιο και το κόμμα του» προσθέτοντας ότι έχει άποψη για το τι θα έκανε ο ίδιος και αν θα υπέβαλε παραίτηση αλλά δεν θα την πει.

Το σημαντικό δεν είναι η προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ποια πολιτική προτείνουμε στους πολίτες. Θέλουν τον πολιτικό να αναγνωρίζει τα λάθη του και να ζητάει συγγνώμη και αυτό δεν το είδαμε Ελπίζω κάτι να έμαθαν αλλά από τα πρώτα δείγματα μετά τις εκλογές βλέπω ότι δεν το καταλάβαν» πρόσθεσε.

Επιτέλους κάποιος το τόλμησε: Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν είναι... γκαντέμης! Η απάντηση του επική!

Το τόλμησε και το ρώτησε! Στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έδωσε μια άκρως απολαυστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, μιλώντας για όλους και για όλα.

Κάποια στιγμή ο τέως και υποψήφιος πρωθυπουργός έκανε πλάκα για το πλατό πως κουνιέται και νόμιζε πως κάνει σεισμό με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει την... πάσα και να τον ρωτάει ευθέως αν έχει φτάσει στα αυτιά του το... γεγονός πως αρκετοί τον θεωρούν γκαντάμη!

Επιτέλους κάποιος το τόλμησε: Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν είναι... γκαντέμης! Η απάντηση του επική!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γέλασε και τόνισε πως σίγουρα δέχεται αυτή την πλάκα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι καλό όλο αυτό να μην... περνάει στα παιδιά του, με τον ίδιο να έχει μάθει να το αντιμετωπίζει με χιούμορ, όμως αυτό δεν θέλει να περνάει στην οικογένειά του!

Μπράβο πάντως και στους δύο άνδρες που έδειξαν πως διαθέτουν χιούμορ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share