Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το απίστευτο ζεϊμπέκικο ενός 8χρονου πιτσιρικά που έχει ξεπεράσει τις 5 εκατ. προβολές

Δυνατό χειροκρότημα για το αγοράκι

19 Μαρτίου 2023 12:07
Το απίστευτο ζεϊμπέκικο ενός 8χρονου πιτσιρικά που έχει ξεπεράσει τις 5 εκατ. προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευε στα μάτια της η νύφη, όταν στη δεξίωση μετά το γάμο στη Γλυφάδα, ο μικρός της αδελφός σηκώθηκε να χορέψει ένα… βαρύ ζεϊμπέκικο με ένα μοναδικό τρόπο.

Όταν η μελωδία του τραγουδιού «Έρωτας Αρχάγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου πλημμύρισε την αίθουσα δεξιώσεων σε γάμο στη Γλυφάδα η νύφη δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο 8χρονος αδερφός της θα της αφιέρωνε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Μετά τις πρώτες νότες, ο μικρός της αδερφός, ο 8χρονος εισέβαλε στην πίστα και με αέρα επαγγελματία χορευτή στάθηκε μπροστά της για ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Η νύφη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση άλλα ούτε και την έκπληξή της αφού δεν είχε ιδέα για τις χορευτικές ικανότητες του μικρού.

Η πραγματική έκπληξη όμως ήρθε από τον πιτσιρικά ο οποίος αποδείχθηκε ταλέντο στο χορό και εκτέλεσε άψογα τη χορογραφία, συνοδευόμενος στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού από τον Γρηγόρη Πετρόπουλο, επίσης δάσκαλο χορού.

Όσο βρισκόταν στην πίστα οι καλεσμένοι τον παρακολουθούσαν άφωνοι κρατώντας τον ρυθμό και στο τέλος τον αντάμειψαν με ένα δυνατό χειροκρότημα.

Το «υποδειγματικό» ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που εντυπωσίασε τους πάντες

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη, κι όταν ο γοητευτικός ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σταμούλη που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα. Ωστόσο, εκτός από αυτό το χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού.

Δείτε το λεβέντικο χορό του:

Ζεϊμπέκικο: Η χορογραφία που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Δείτε μια απίστευτη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία που έχει κάνει θραύση. Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του! Παράλληλα δείτε και το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση που θα κλάψετε από τα γέλια.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share