Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία, όταν άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει - Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά

Δεν πρόλαβε

16 Μαρτίου 2023 08:55
Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία, όταν άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει - Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η νύφη πόζαρε αμέριμνη για να βγάλει την πιο πετυχημένη φωτογραφία, όταν ο άνδρας της άρχισε να φωνάζει. Ήταν όμως αργά όταν κατάλαβε τι έλεγε.

H Ροσάντζελα Ντε Σίλβα πόζαρε για μια δραματική φωτογραφία σε ένα όμορφο βράχο με την θάλασσα πίσω της. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει πως ο άντρας της τραβούσε βίντεο. Ακόμα μια φωτογραφία νύφης που έγινε viral μετά από αυτή εδώ, που βλέπουμε τη γυναίκα να τρέχει με το νυφικό.

«Ήμασταν στην παραλία και αποφάσισα να βγάλω μια φωτογραφία σε έναν βράχο που μου άρεσε», έγραψε. «Δεν ήξερα ότι ο άντρας μου τραβούσε βίντεο. Καθώς πόζαρα, άρχισε να μου φωνάζει για το κύμα, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα.»

Ο φωτισμός και η όλη σύνθεση ήταν τέλεια: η Ροσάντζελα φορούσε ένα άσπρο φόρεμα, τα ξανθά μαλλιά της τα φυσούσε ο άνεμος και την περιτριγύριζε η γαλάζια θάλασσα και ο ουρανός.

Ήταν η προσωποποίηση της κομψότητας – μέχρι που κάτι άλλαξε. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Ροσάντζελα βολεύεται στον βράχο ενώ ο άντρας της την προειδοποιεί πίσω από την κάμερα. Εκεί που ήταν μια χαρά, ένα τεράστιο κύμα την σκέπασε και χάλασε την τέλεια εικόνα. Φυσικά, χαιρόμαστε πρώτα από όλα που δεν χτύπησε!

Δείτε το βίντεο:

Αν και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε, η αναπάντεχη αυτή στιγμή σίγουρα θα χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στην οικογένεια της.

Αυτή η φωτογραφία από την πρόταση γάμου προκάλεσε χαμό - Παρατηρήστε τι κρύβεται στο φόντο της

Η φωτογραφία αυτής της πρότασης γάμου έχει γίνει viral και ο λόγος είναι αυτό που κρύβεται από πίσω. Μόλις το δείτε θα σας συγκλονίσει.

Η πρόταση αυτή έγινε μπροστά από έναν επικίνδυνο ανεμοστρόβιλο. Ο Άλες Μπαρθολομέου, κυνηγός καταιγίδων στο Τέξας, είπε στην φίλη του, Μπρίτνει Φοξ, πως θα πήγαιναν σε μία αποστολή ρουτίνας. Η φωτογραφία τους προκάλεσε χαμό, όπως και αυτής της νύφης που ανέλαβε δράση λίγο πριν τον γάμο της.

«Ήθελα πολύ να συνδυάσω τις δύο μεγαλύτερες αγάπες μου σε μία φωτογραφία.«Δεν είχα ιδέα, ήταν πολύ μεγάλο το σοκ,» είπε εκείνη. «Απλά του έγνεψα καταφατικά γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω από τα δάκρυα.»

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μπαρθολομέου στο Facebook έγινε πολύ γρήγορα viral. «Ήθελα να είναι ο ανεμοστρόβιλος ακριβώς ανάμεσά τους,» είπε ο Τζέισον Κούλει, ο φωτογράφος που κατέγραψε την στιγμή. «Φοβόμουν μην εξαφανιστεί ξαφνικά αλλά εκείνος μας περίμενε. Το σκηνικό ήταν τέλειο.»

Το ζευγάρι λέει πως δεν αγχώθηκε καθόλου που ήταν κοντά στον ανεμοστρόβιλο. ‘Ήταν πολύ καλύτερο από ότι το είχα φανταστεί,’ είπε ο Μπαρθολομέου. Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

TAGS
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share