Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Αυτός ο άνδρας ένιωσε έντονους πονοκεφάλους... Δε θα πιστεύετε τι υπήρχε στον εγκέφαλό του για 10 χρόνια! (photo)

Απίθανο!

9 Δεκεμβρίου 2022 09:23
Αυτός ο άνδρας ένιωσε έντονους πονοκεφάλους... Δε θα πιστεύετε τι υπήρχε στον εγκέφαλό του για 10 χρόνια! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε τόπο στο Τέξας, όμοιο με αυτό λιονταριού και φιδιού που βρέθηκαν πάνω από έναν ανδρών, με έναν άνδρα να προσπαθεί να μάθει γιατί είχε τόσο δυνατούς πονοκεφάλους, για να δει τελικά ότι υπήρχε κάτι απίστευτο στο εγκέφαλό του.

Ο Χεράρδο, είχε δηλώσει ότι ένιωθε να έχει μια διαρκή ατονία για αρκετούς μήνες, κάνοντας στο τέλος μαγνητική τομογραφία, μετά από λιποθυμικό του επεισόδιο.

«Είχα πολύ έντονους πονοκεφάλους, με έκαναν να ιδρώνω και στη συνέχεια να κάνω εμετούς από τους πόνους», είπε ο ίδιος, ανακαλύπτοντας τελικά την αιτία του προβλήματος.

Αυτός ο άνδρας ένιωσε έντονους πονοκεφάλους... Δε θα πιστεύετε τι υπήρχε στον εγκέφαλό του για 10 χρόνια! (photo)

Αυτό ήταν, τελικά, ένας κεστοειδής σκώληκας, ο οποίος βρισκόταν στον εγκέφαλό του για 10 χρόνια. Ο Χεράρδο τελικά ήταν... τυχερός μες στην ατυχία του, αφού ο σκώληκας βρέθηκε μεν, αλλά τελικά αφαιρέθηκε.

Η πιθανότερη αιτία εμφάνισης του προβλήματος ήταν, όπως προκύπτει, η κατανάλωση ακατέργαστου ή άψητου βοδινού ή χοιρινού κρέατος.

Όταν ήταν μικρός φώναζαν αυτόν τον σκύλο "κουασιμόδο" γιατί είχε καμπούρα... Σήμερα η ζωή του χαμογελάει!

Αυτός ο σκύλος είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που τον κάνει να ξεχωρίζει και να είναι αξιολάτρευτος. Γνωρίστε τον Κουασιμόδο, ένα καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πραγματικά πολύ κοντή σπονδυλική στήλη.

Πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται short spine syndrome (σύνδρομο βραχέος της σπονδυλικής στήλης) και πιστεύεται πως είναι ένα από τα 13 σκυλιά στον κόσμο με αυτήν την πάθηση. Η ιστορία του συγκινεί, όπως και αυτή του σκύλου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι,ενώ η ζωή τους χαμογέλασε ξανά!

Τον είχαν βρει στον δρόμο και αρχικά νόμιζαν πως ζούσε σε κυνοτροφείο.

Παρά το ότι δεν μπορεί να στρίψει το κεφάλι του, δεν έχει κάποιο άλλο κινητικό πρόβλημα.

Στην ασθένεια αυτή, οι σπόνδυλοι συμπιέζονται και έτσι κονταίνει πολύ η σπονδυλική στήλη. Κάποιοι σπόνδυλοι ίσως και να ενώνονται μεταξύ τους. Και ενώ το κεφάλι φαίνεται κανονικό, στέκεται πάνω στους ώμους, σαν να μην υπάρχει καν λαιμός.

Λόγω της κατάστασής του, το καταφύγιο που τον βρήκε έχει φτιάξει μια σελίδα στο Facebook για να καταγράφει τη διαδικασία μέχρι να βρουν μια οικογένεια να το υιοθετήσει και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές.

“Δεν φαίνεται να πονάει, ίσως μόνο λίγο στο λαιμό του που φαίνεται να έχει προκληθεί τραυματισμός από κολάρο.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share