Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η νοσοκόμα καθάρισε το αίμα από το πρόσωπο του μωρού - Αυτό που αντίκρισε στο μέτωπο του...σοκάρει

Δεν πάει το μυαλό σας

1 Ιουλίου 2022 14:43
Η νοσοκόμα καθάρισε το αίμα από το πρόσωπο του μωρού - Αυτό που αντίκρισε στο μέτωπο του...σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το μωρό έχει κάτι το ξεχωριστό, το οποίο σόκαρε όταν το αντίκρισαν. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα. Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.

Η 28χρονη Κέιντα Εντζίν από την Τουρκική πρωτεύουσα, Ankara, είχε μόλις γεννήσει το πρώτο της παιδί, Σίναρ. Καθώς η νοσοκόμα σκούπιζε απαλά το νεογέννητο, παρατήρησε κάτι παράξενο στο μέτωπό του. Δεν εννοούμε βέβαια μια σπάνια πάθηση, σαν αυτή που γεννήθηκε αυτό εδώ το μωρό, αλλά κάτι που θα σας κάνει να "λιώσετε".

Πάνω από το δεξί του φρύδι, το μωρό αυτό είχε ένα σημάδι στο σχήμα καρδιάς! Την πρώτη φορά που ο πατέρας του Σίναρ, Μουράτ, κράτησε τον γιο του στα χέρια του δεν το πίστευε: ‘Έμεινα έκπληκτος. Όταν πρόσεξα καλύτερα το σημάδι του είδα πως έμοιαζε εκπληκτικά με καρδιά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυά μου.’

Ο Σίναρ έγινε γρήγορα το αστέρι του μαιευτηρίου και όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι ερχόντουσαν για να φωτογραφηθούν με το μωρό.

Ο Σίναρ είναι τώρα 14 μηνών και μεγαλώνει συνεχώς. Οι γονείς του λένε πως όπου πάει, ο κόσμος τον παρατηρεί και ενθουσιάζεται: ‘Όταν κάνουμε βόλτα, όλοι μας χαμογελούν και τον αγαπάνε. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τον Θεό. Κανείς δεν βλέπει το σημάδι του με άσχημο τρόπο.’ Ξεκάθαρα ένα παιδί της αγάπης!

Το μωρό αυτό πέθανε μετά από την φωτογραφία - Μην αφήνετε τα παιδιά σας σε άλλους γιατί...

Αυτό το μωρό στην φωτογραφία πέθανε με τον πιο άδικο και απρόσμενο τρόπο. Όταν διαβάσετε τον λόγο, δεν θα το πιστεύετε. Η μητέρα του έκανε έκκληση, μετά από το τραγικό συμβάν.

Δραματική έκκληση στους γονείς να μην αφήνουν να πιάνει ή να φιλάει ο οποιοσδήποτε τα μωρά τους, κάνει νεαρή μητέρα από το Ντέβον της Αγγλίας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, χάνοντας το 13 εβδομάδων μωράκι της.

Η Φλερ Έντουαρντς, όπως λεγόταν το μωράκι, ήταν υγιέστατη και λίγη ώρα αφού την έβγαλαν μια χαμογελαστή φωτογραφία οι γονείς της, κοιμήθηκε στην κούνια της. Ακόμα μια τραγική φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν τον θάνατο, όπως και αυτή εδώ ενός άνδρα.

Ωστόσο, δεν ξύπνησε ποτέ… Την βρήκε νεκρή ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της, Έμιλυ Βάντερμπουρκ, προσπάθησε να της κάνει τεχνητές αναπνοές, μήπως και επανέλθει.

Σοκαρισμένοι, άρχισαν να ψάχνουν τι συνέβη στην κορούλα τους. Όπως αποκαλύφθηκε, το μωρό είχε πάθει λοίμωξη β-αιμολυτικού στρεπτόκοκκου ομάδας Β και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ μέσα σε λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν την είχαν βάλει για ύπνο οι γονείς της, δεν είχε το παραμικρό σημάδι λοίμωξης.

Και οι γιατροί, που εξέτασαν το άψυχο σώμα της Φλερ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι μόλυνσης που ίσως να είχε βοηθήσει τους γονείς να το σώσουν.

Η νοσοκόμα καθάρισε το αίμα από το πρόσωπο του μωρού - Αυτό που αντίκρισε στο μέτωπο του...σοκάρει

Τι είχε συμβεί; Το μωράκι είχε κολλήσει από κάποιον, που την κράτησε ή τη φίλησε, καθώς την προηγούμενη ημέρα, η οικογένεια είχε πάει σε μία εκδήλωση ενός συγγενούς τους.

«Εκείνη τη μέρα, πολλοί κράτησαν και φίλησαν τη Φλερ, μάλλον την κράτησε και κάποιος, που δεν είχε πλύνει τα χέρια του μετά την επίσκεψή του στην τουαλέτα.

Θέλω απλά να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει όσα περνάμε εμείς κάθε μέρα», δήλωσε η καταρρακωμένη μητέρα της Φλερ, Έμιλυ.

Μάλιστα, η οικογένεια και οι φίλοι διοργανώνουν μία εκδήλωση, «Τα πρώτα γενέθλια της Φλερ», προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share